Medianaliz Medikal


istoç 5. Ada No:108 Mahmutbey İstanbul

Telefon1: 0 212 659 00 84

Telefon2:

Fax: 0 212 659 07 17

Web: www.medianaliz.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Medianaliz, Laboratuvar sektörüne girdiğinden bu güne sürekli yeniliği ve kaliteyi esas almıştır. Bu doğrultuda pazarlama ve gelecek stratejilerini sürekli kalite ve ekonomi uyumu üzerine geliştirmiştir. Bu perspektifin neticesi olarak Bioanalytic Markasının Kansayımı ve Biyokimya Kitlerinin Türkiye Distribütörlüğünü üstlenmiştir.
Medianaliz, kuruluşundan beri ülkemizde, Kan sayım ve Biyokimya Reaktiflerini yüksek kalite standartları içerisinde tüm markalara sunan ve bu bağlamda tüm markaların lojistik alternatifi olan vazgeçilmez bir kaynak olmuştur.
Medianaliz, ekonomiyi ve kaliteyi temel prensip edinerek en iyiyi en uygun koşullarda sektörün beğenisine sunmayı hedeflemiş bir medikal tedarikçisi konumundadır.
Ülkemizde faaliyet gösteren bir çok farklı marka cihazın ( örneğin, Roche, Bayer, Abbott, Mindray, Diatron, Swelab, Haycell, Hospitex, Beckman Coulter, gibi cihaz üreticisi firmaların ) reaktif tedarikçisi olmuş, ve bu sahada zengin bir rekabet ortamı oluşturarak reaktiflerin en iyi fiyatlar ile laboratuarlara ulaşmasına zemin oluşturmuştur.
Türkiye de bayilik yapılanmamız devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Medianaliz, Türkiye de laboratuar alanında üretici ve distribütör konumunda olup çalıştığı firmalara çok büyük bir rekabet imkanı sağlamaktadır.
Firmalar ve markalar üstü bir pazar payına sahip olan firmamızı diğer distribütör firmalardan ayıran en temel fark, kendi segmentindeki belli bir markaya bağımlı kalmayıp tüm marka ve tüm cihazlara hitap ediyor oluşudur. Çünkü Medianaliz bayisine yalnızca kendi cihazını dikte etmeyerek daha rahat bir çalışma alanına sahip olmasını ve pazarlamada etkin kalmasını sağlar.
Medianaliz, gerek biyokimyada ve gerekse hematoloji gurubunda belli başlı on beş farklı markanın alternatif reaktif tedarikçisi konumundadır. Bu sayede Medianaliz ile ticari ortaklığa başlayan bayii, aynı anda müşteri föyüne sözü edilen markaların müşterilerini de katmış olur.
Medianaliz için birlikte çalışmanın en temel koşulu dürüstlük ve ilkeli bir çalışma iradesidir. Bizim için bir bayi den istenebilecek en güçlü en etkin ve en büyük teminat budur.
Medianaliz tüm bayilerine çok kapsamlı bir teknik destek vermektedir. Bayii hiç bir zaman müşterisine mahçup olmaz ve lojistik desteği arkasında görmenin huzuru ile yalnızca pazarlamasına yatırım yaparak kalıcı müşteri föyüne ulaşmada çok büyük bir avantaj sağlar.
Müşterilerimize kazandırdığımız avantajlardan biride kurumsal kimliktir. Medianaliz müşterisin firmasını kendi firması olarak görmekte ve tüm kurumsal kimliğini oluşturan öğelerini ( logo, matbaa öğeleri, web sitesi v.s, ) Medianaliz` in de içinde bulunduğu Colin A.Ş. gurubunun Bilişim kuruluşu olan Colinsoft Bilişim de yaptırmaktadır.
Bizimle çalışmak için lütfen firma bilgilerinizi bize faks veya e-mail yolu ile iletiniz.

Başarılar; bir hedefe odaklanmış ve inanmış kişilerin birlikteliği ile mümkündür.

# # # # #


Benzer Firmalar