Anasayfa » Alüminyum sanayi » Metal ve Yan Sanayi » ANKARA Alüminyum sanayi » Afiyap Mühendislik Cephe ve Yapı market Ltd. Şti.

Afiyap Mühendislik Cephe ve Yapı market Ltd. Şti.


35. cad. no:162 ivedik organize sanayi

Telefon1: 0 312 395 00 66

Telefon2: 0 312 284 02 98

Fax: 0 312 395 58 37

Web: www.afiyap.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:14 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Afiyap Cephe ve Yapı Mühendislik modern yapı tekniği ile birlikte yapı fiziğinin gereksinimlerini yerine getirecek bilgi ve tecrübeye sahip bir firmadır.

Ekip ruhu ile kazanılacağının bilincinde olan firmamız, yüksek yapılar ve prestij binalar gibi özel ihtisas isteyen her nevi tasarımını, standart dizayn ve detaylara bağlı kalmadan özgün bir biçimde gerçekleştirir.

Afiyap Cephe ve Yapı Mühendislik proje yönetimi konusunda müşteri odaklı olarak çalışmaktadır. Projeler müşteri istek ve proje kapsamları doğrultusunda ele alınıp üç boyutlu tasarımlar, iki boyutlu detay çözümlemeleri ve renk çalışmaları biçiminde hazırlanmaktadır.

Gelişen teknoloji ile birlikte, her dönem yeni bir uygulama tekniği, yeni bir sistem ortaya çıkmıştır. Ama “Kalite Detaylarda Gizlidir” prensibi hiç değişmemiştir.

Afiyap Cephe ve Yapı Mühendislik sizi kalite ile buluşturmak istiyor…


Ürün ve Hizmetler

cephe , giydirme , cephe , kaplama , alüminyum , doğrama , accordion , alüminyum , vitrin , kapama , kış , bahçesi , teras , kapatma , teras , kapama , vitrin , kapatma , cam , balkon , cam , balkon , sistemleri , alüminyum , sürme , seri , ısı , yalıtımlı , sürme , seri , ısı , yalıtımlı , alüminyum , doğrama , alüminyum , cam , teras , cephe , accordion , kapama , alumil , alumil , marka , alumil , ısı , yalıtımlı , sürme , alumil , ısı , yalıtımlı , accordion , doğrama , cam , cephe , kompozit , cephe , kompozit , levha , kaplama , terra , cotta , terra , cotta , cephe , terra , cotta , cephe , giydirme , cam , balkon , teras , cam , kapatma

#cephe giydirme #alüminyum doğrama #teras kapatma #kış bahçeleri #cam balkon


Benzer Firmalar