Anasayfa » Oto aksesuarları » Otomotiv ve Yan Sanayi » İZMİR Oto aksesuarları » Rottest Servis Ekipmanları San.Dış.Tic.A.Ş.

Rottest Servis Ekipmanları San.Dış.Tic.A.Ş.


10002 sokak No: 46 A.O.S.B.

Telefon1: 02323280506

Telefon2: 05399502222

Fax: 02323282062

Web: www.rottest.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1975
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:10 | Memur:5 | İşçi:35
Dış Ülkelerle Bağlantıları:orta doğu

Rottest Servis Ekipmanları San.ve Dış Tic. A.Ş. kurulduğu 1975 yılından günümüze uzanan mazisinde Türkiye’de birçok İLK’e imza atmış, başarılarıyla defalarca ödüllendirilip Devlet Üstün Hizmet Ödülüne layık bulunmuştur.

10.000 metre kare üzerine kurulu fabrikamızda genel temizlik ekipmanları,yüksek basınç pompaları ve askeri savunma sistemleri üretilmektedir.Konusunda dünyanın ileri gelen firmalarından biri olan kuruluşumuz,başta Türkiye Silahlı Kuvvetleri olmak üzere NBC Dekontaminasyon ve sıcak-soğuk temizlik makinesi sistemlerimizi A.B.D ,Pakistan,İran ve Makedonya Silahlı Kuvvetleri kullanmaktadır.

Türkiye’nin ilk yıkama makinelerini üreten Rottest A.Ş.,yurt çapında kurduğu 100’ü aşkın bayi ağı ile pazar payının önemli bir bölümünü elinde bulundurmaktadır.Her ilde bayilik ve servis hizmeti ile ayrıca mobil servis hizmetiyle de müşterilerine en kısa sürede ulaşabilmektedir. Ülkemizin her yerinde 100.000 adet makine ile yurt dışında 5.500 adet Rottest makine en büyük referansımızdır.

Rottest A.Ş. ; İSO ve TSE belgelerine sahip,tüketiciyi koruma yasası kapsamında üretim yapan, ürünleri NATO STOK NUMARALI ,NAMSA (NATO ÜRETİCİ FİRMASI) üyesi bir kuruluştur. Rottest A.Ş. ‘nin ürettiği yüksek basınçlı sıcak-soğuk yıkama makinelerinin temel işlevcisi olan YÜKSEK BASINÇ POMPASINI KENDİ MARKASI VE PATENTİ ALTINDA ÜRETEN TEK YERLİ FİRMADIR.

Sektöründe ilkleri gerçekleştiren ROTTEST bugün ürettiği ürünlerinin çoğunda (NBC Dekontaminasyon sistemleri, yüksek basınç pompalarında vs.) ulusal TEK firmadır


Ürün ve Hizmetler

Yüksek Basınçlı Yıkama Makinaları

#oto yıkama #araç yıkama #yüksek basınçlı #basınç #pompa


Benzer Firmalar