KENTSEL MAKİNA LTD ŞTİ


24. CAD. 770. SOK. NO: 122 İVEDİK OSB

Telefon1: 03123954659

Telefon2: 03123955618

Fax: 03123955617

Web: www.kentselmakina.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

KENTSEL MAKİNA Hafif İnşaat Makineleri üretiminde sektörün önde gelen firmalarından biridir. Üretimi dahilindeki makineler VİBROTECH tescilli markasıyla üretilmektedir. Firmamız müşterilerine daha iyi hizmet vermek için teknolojiyi ve mühendislik hizmetlerini yakından takip etmektedir.

Üretiminde profesyonel anlayış ilkesini benimseyen Kentsel Makine, yurt içi pazarda önemli bir paya sahipken, yurt dışı pazarda da hızla büyüyen bir grafiğe sahiptir. Hafif İnşaat makineleri sektöründe Kentsel Makinenin tercih edilmesinin en büyük sebebi, müşterilerine kullanımı kolay makineler sunması, hızlı servis anlayışı ve kaliteden ödün vermemesidir.

Kentsel Makine üretim ve satış faaliyetlerini ISO 9001 - 2000 Kalite ve Yönetim Sistemi çerçevesinde sürdürmektedir.


Ürün ve Hizmetler


ELLE KUMANDALI VİBRASYONLU SİLİNDİR
Bu tip silindirler Elle kumanda edilerek kullanılan tamamen hidrolik vibrasyonlu makinelerdir. Firma bünyesinde aynı zamanda ihracatta yapılan bu ürün müşterilerimizin bilgilerine sunulmuştur. Daha geniş bilgi için www.kentselmakina.com adresini ziyaret ediniz.
Vibrasyonlu silindir, Elle kumandalı silindir, perdah makinası, tablalı kompaktör, çim silindiri, vibratör, demir kesem makinası, demir bükme makinası, jeneratör, inşaat vinci, betoniyer, gırgır, derz kesme makinası, asfalt kesme makinası

#Vibrasyonlu silindir #Elle kumandalı silindir #tablalı kompaktör #çim silindiri #derz kesme makinası


Benzer Firmalar