Anasayfa » Plastik imalat ve satış » Kimya ve Yan Sanayi » İSTANBUL Plastik imalat ve satış » NORPLAST PLASTİK AMBALAJ GERİ DÖNÜŞÜM İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

NORPLAST PLASTİK AMBALAJ GERİ DÖNÜŞÜM İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.


Merkezefendi mah.davutpaşa cad.fazılpaşa sok.sezer san.sit. Z.burnu-Topkapı/İstanbul

Telefon1: 0212 501 91 12

Telefon2: 0212 577 57 18

Fax: 0212 577 57 19

Web: www.norplastltd.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ambalaj da çözüm adresi olan firmamız sektöre 1992 yılında üretim ve pazarlama yapmak üzere adım attı. Günlük 800 kg kapasiteyle başladığımız yolculuk, bugün 9000 kg (9 ton) olarak devam etmektedir. Bu yolculukta emeği geçen çözüm ortaklarımıza iş arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliriz.

Orijinal hammadden mamül ambalajların üretimi yaparken P.E hurda, orijinal firesi naylon, hammadde torbası gibi temiz atıklardan geri dönüşüm granül imalatıyla üretimimizi arttırdık.


Ürün ve Hizmetler



-Tekstil`e taşıma torbası, atlet poşet, takviyeli çanta, çuval içi, kumaş torbası, shrink rulo, streç film gibi tüm ambalajlarda O.P.P, PP(jelatin), S.P.P, P.E, Baskılı, baskısız özel imalat
-Ayakkabıya taşıma torbası, takviyeli çanta, naylon torba, 1., 2., 3. sınıf hammaddeden kaliteli ve ekonomik
-Medical ve temizlik sektörüne çöp torbası, atık torbası istenilen ölçü ve kalitede, yüklü miktarda baskılı ve baskısız olarak
-Gıda firmalarına shrink rulo, streç film, taşıma torbası, atlet poşet, Tuzculara tuz torbası, 15*30 - 20 * 30 gibi naylon torbalar, market poşetleri
-Peyzaj firmalarına toprak torbası, taşıma torbası, selefon ambalaj, rafya ve tüm ihtiyaçları
-Oto yedek parça imalatı yapan firmalara 5 cm den 160 cm ye kadar ambalajlar, baskılı ve baskısız.
Mutfak eşyası imalat ve satışına shrink rulo, mağaza çantası, naylon torbası, istenilen ölçü ve ebatlarda baskılı ve baskısız.
Bunlar ve benzeri tüm ambalaj ürünlerinizde bizi kendinize bir partner bir ortak ve tedarikçi olarak görebilirsiniz. İhtiyaçlarınızı anlaşmamız dahilinde stoklarımızda bulundururuz, istediğinizde müşterilerinize kadar kendimiz teslim ederiz.(istanbul dahili)

#POŞET,AMBALAJ #GERİ DÖNÜŞÜM,PLASTİK #POŞET İMALAT #BASKILI POŞET,POŞET HURDA #TEKSTİL,GIDA


Benzer Firmalar