SİNEKSİZ GÜNLER


520 sok no:15/4 şirinyer- buca -izmir

Telefon1: 0 232 448 39 68

Telefon2:

Fax: 0 232 448 39 68

Web: www.sineksizgunler.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ülkemizde bugüne kadar sivrisinek sorunu için kullanılan tüm yöntemler uzaklaştırmaya yönelik olmuştur.

Uzaklaştırmanın bir çözüm olmadığını farkeden firmamız, dünyada üretilmiş çözümler üzerine geniş çaplı bir araştırma başlatmıştır.

Yaptığımız araştırmalar sonucunda bulduğumuz; en etkili, son teknolojiyi kullanan, çevre dostu ve insan sağlığı alanında devrimci Mosquito Slayer`ı ülkemiz halkının hizmetine sunmaktan kıvanç duymaktayız.

12 İLİMİZDE BAYİLİKLER VERİYORUZ....


Ürün ve Hizmetler


MOSQUİTO SLAYER (ANA ÜNİTE)
Ana Ünite 10 Değişik Cezbedici Yöntemi bir arada sunan kompakt bir ünitedir. Uydu Ünite Ana Üniteden CO2 ve enerji ya da Sunucu Üniteden sadece enerji alarak çalışır. 2 litrelik Laktik Sıvı (yaklaşık 3 aylık tüketim için) ve 1 Octenol tableti (yaklaşık 1 aylık tüketim için) ile beraber paket halinde sevk edilir. 5m’lik elektrik kablosu(trafodan ana üniteye) ve 1,5m. gaz hortumu(gaz tüpünden ana üniteye) ürün üzerinde standarttır. Ana Ünite 1 yıl garantilidir. Özellikler: * CO2--- İnsan nef
SİVRİSİNEKLERİN CANINI YAKMADAN CANINIZIN YANMASINI ÖNLÜYORUZ...Tatil dönemlerinde, açık hava mekanlarında veya bahçenizde oturmak yerine, tel kafesli iç mekanlara hapsolmanız ya da evinizde ve çalışma alanlarınızda, riskli kimyasallar kullanmak zorunda kalmanız özgürlüğünüzün bedeli olmamalıdır.Sizler için satışa sunduğumuz ürünlerimizin, dünya üzerinde üretilen diğer bütün ürünlerden farklı olarak, karbondioksit (CO2) ile çalışması, emniyetiniz ve sağlığınız açısından çok önemlidir. Özellikle, LPG kullanımlı cihazların patlayıcı, yanıcı ve zehirli etkisini sakın unutmayınız.Ürünlerimizin teknik özelliklerini incelediğinizde özgürlüğünüz, huzurunuz ve sağlığınız için TEK ve KESİN yöntemin Mosquito Slayer olduğunu göreceksiniz.Ülkemizdeki tek Mosquito Slayer satıcısının Ege Bölge Ana Bayisi olan firmamız; oluşturmakta olduğu 12 il bayiliği ve onlara bağlı tali bayiliklerle, en ücra köşeye kadar ulaşacaktır. Her bölgede teknik servislerin kurulma çalışmaları devam etmektedir. Sarf malzemeleri ve yedek parçalar ile ilgili sorun yaşanmaması için bütün olanaklarımızı kullanmaktayız. Bulaşıcı hastalık riskinden uzak, kanınızın kendi rızanız dışında alınmayacağını bilmenin rahatlığıyla, keyifli bir yaşam dileriz. Saygılarımızla.

#bahçe, peyzaj #sivrisinek, sinek #haşere #hijyen #ege, izmir


Benzer Firmalar