Anasayfa » Kapı imalat ve satışı » Mobilya ve Dekorasyon » İSTANBUL Kapı imalat ve satışı » OKAS OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ SAN VE TİC LTD ŞTİ

OKAS OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ SAN VE TİC LTD ŞTİ


Demirciler Sitesi E2 Blok No:395 İkitelli-İstanbul

Telefon1: 02126719210 PBX

Telefon2:

Fax: 02126719214

Web: www.okas.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:16 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

OKAS OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ.

Türkiye’nin Otomatik Giriş Sistemleri konusunda profesyonel kuruluşu…

Firmamız 1994 yılında kurulmuş olup bugüne kadar ülke içinde ve dışında bayileri ve çözüm ortakları ile birlikte bir çok önemli projeyi sonuçlandırmıştır.

Terör olaylarının arttığı ve günlük yaşamı tehdit eder hale geldiği 2000’li yıllarda, terör koruma amaçlı olarak kullanılan, Yüksek Mukavemetli Yol Kesici Sistemlerinin Türkiye’deki ilk ve tek profesyonel üreticisi ve uygulayıcısı konumundadır.

Vizyonumuz; Otomatik Giriş Sistemleri konusunda yeni çözümler geliştiren, müşteri memnuniyetini sürekli ve üst düzeyde sağlayan, profesyonel kadrosu ile kurumsallaşmış bir dünya şirketi olmaktır.







Ürün ve Hizmetler

Firmamız otomatik kapı sistemleri konusunda imalat, ithalat ve ihracat yapmaktadır.Ürün gruplarımızı;fotoselli kapılarotomatik kapılardöner kapılardairesel kapılarotopark otomasyon sistemleriotomatik kepenklerotopark bariyerlerigaraj kapılarıendüstriyel kapılarhızlı pvc kapılar oluşturmaktadır.

#fotoselli kapılar #kepenk #döner kapılar #otopark otomasyonu #otopark sistemleri


Benzer Firmalar