Elektromed


Organize Sanayi Bölgesi Uygurlar Cad. No: 4 Sincan / ANKARA

Telefon1: 0 312 267 13 67 (pbx)

Telefon2: 0 (216) 522 84 00

Fax: 0 312 267 13 66

Web: www.elektromed.com.tr/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1991
Çalışan Sayısı:47 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Elektromed, elektronik tip elektrik, su ve gaz sayacı tasarımı ve üretiminde sahip olduğu 10 yılı aşkın tecrübesi, 43 kişilik uzman mühendis ve teknik tasarım kadrosu ile tasarladığı ve geliştirdiği ürünlere her geçen gün bir yenisini ekliyor. Alfagas, Alfatech, Proton ve diğer markaları ile tüm sayaç ihtiyaçlarını karşılayacak tam bir ürün yelpazesini barındırıyor.

Son yıllarda önemi daha da artarak uygulama alanı bulan Otomatik Sayaç Okuma (AMR) sistemi konusunda sunduğu akılcı ve alternatif çözümlerle de Elektromed, günün ihtiyaçlarına uzun vadeli projelerle cevap veriyor.


Ürün ve Hizmetler

Ön Ödemeli Sistem

Ön ödemeli elektronik kartlı sayaç sistemi, 1991’den bu yana Avrupa’da yaygın olarak kullanılan ve giderek ekonomik ömrünü dolduran mekanik sayaçların yerine tercih edilen bir sistemdir. Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Elektromed ülkemizin bu sistemle tanışmasında öncülük etmiş olan firmalardan biridir.

Klasik tip sayaçlar uzun bir geçmişe sahip olsalar da ölçüm sistemlerinde yaşanan hızlı teknolojik gelişmeler insan hayatını kolaylaştırmaya yönelik yeni sistemler üretmektedir. Bu sistemlerin başında gelen ön ödemeli, smart kart kullanan yeni teknoloji elektronik sayaç sistemi hem idareler hem de abonelerin zaman ve para tassarrufu yapmalarını sağlamaktadır.

Elektromed Ön Ödemeli Sayaç Sistemleri Özellikleri:

* Sistem, ön ödemeli kredi (kontör) esasına dayanır. Abonelere satın aldıkları kredi tutarında kullanım hakkı verir.
* Kullanılan smart kartların kopyalanması olanaksız olduğu için sistem %100 güvenilirdir.
* Sayaçlar LCD ekranları aracılığıyla abonelere kullanım ve bilgi mesajları aktarır, böylelikle kullanıcı dostu bir sistem haline gelir.
* Sahip olduğu otomatik kontrol özelliği sayesinde Elektromed ön ödemeli sayaçlar kullanıcının hata yapmasına izin vermez.
* Sistemdeki her sayaç kendi smart kartına sahiptir.
* Sayaç kaçak kullanım girişimini algılar, bu girişimi hafızasına kaydeder, sonrasında sayaç kendini kapatarak elektrik, su veya gaz kullanımına izin vermez.

Sayaç Kredi Yükleme Avantajları:

* Sayaç aboneyi kredi bitmeden önce uyarır.
* Sayaçtaki kontör bittiği ya da yüklenmediği takdirde, sayaç aboneye yedek kredi kullanım olanağı tanır. İdarenin belirlediği miktarda yüklenen yedek kontör, abone sayaca kredi yüklediğinde toplam miktardan düşülür.
* Yedek kredinin tükendiği ya da kredi yüklemesi yapılmadığında, sayaç kendini kapatır ve elektrik, su, gaz kullanımını durdurarak ekranda “KREDİ AL” mesajı belirir.
* Sayaç pilinin bitmesinden önce, abone ekran mesajı ile uyarılır. Uyarılara karşın abone duruma müdahale etmezse ve pil biterse, sayaç kapanır ancak varolan kredi ve tüketim durumunu hafızasına kaydettiği için herhangi bir veri kaybı söz konusu olmaz.
* Elektronik smart kart, ait olmadığı bir sayaçta 4 defa arka arkaya kullanılmak istendiğinde kullanım dışı olur.
* Abone, sayacına ait smart kartı keybettiğinde, idare tarafından yeni kart verilir ve eskisi iptal edilir.

Ön ödemeli sistemin diğer avantajları:

* İdare farklı bölgelere, farklı tarifeler uygulayabilir. İdarenin tarife değişiklikleri aynı anda tüm satış ofislerine aktarılır ve güncellenir.
* Ön ödemeli sistemde abone sabit fiyat garantisine sahiptir. Abone yüklenen kredi tükeninceye kadar, meydana gelen fiyat artışından etkilenmeyecektir.
* Kullanılan smart kartların kopyalanması olanaksız olduğu için sistem %100 güvenilirdir.
* “KREDİ AL”, “KREDİ AZ”, “KONTROL”, “PİL AZ”, vb gibi sayaç mesajları LCD ekranda gösterilir.

Kartlı say

#n ödemeli sayaç, prepaid meter #elektrik sayacı, gaz sayacı #su sayacı, akıllı sayaçlar #otomatik sayaç okuma #


Benzer Firmalar