CLASS CAM BALKON


Eğribucak sokak no : 19 Siteler

Telefon1: 0312 349 29 76 pbx

Telefon2:

Fax: 0312 349 29 76

Web: www.classcambalkon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti ilkesi ile yola çıkan ve balkon kapama alanında bir numara olmaya aday şirketimiz yurt çapında birçok bayi ağıyla sizlere kaliteyi sunmaktadır.

Rekabetin oldukça yoğun yaşandığı bu sektörde CLASS olarak kalitemizle ve bu anlamda taviz vermediğimiz şirket politikamızla, müşteri memnuniyeti ve müşteri bilinçlendirme ile farklılaşmak başlıca hedeflerimiz arasındadır.

Tüketici için satış sonrası servis çok önemlidir.CLASS olarak bu konuda gösterdiğimiz hassasiyet ve yatırımla müşterilerimizin gözünde daha farklı konumlanmaktayız.

Firma Profili :Cam Balkon kapama katlanır kapı ve boycam sistemlerinde Türkiye`nin lider firmalarından Class mekan sahiplerinin keyif ve ihtiyaçlarını göz önüne alarak deneyim tecrübelerini ve yeni bir cam kapama sistemi üzerine yoğunlaştırdı. Türkiye genelinde yapmış olduğumuz uygulamalarla hızla yayılan ve gün geçtikçe daha fazla tanınan modern bir cam kapama sistemi olan cam balkon sistemini Class`ın güven ,kalite ve uzman personeli ile siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz.


Ürün ve Hizmetler


CAM BALKON
Alttan üsten taşımalı rulmanlı cam balkon sistemi. SİSTEM ÖZELLİKLERİ ; Alttan üsten tasımalı , Cam adedinde 8 adet rulman vardır , Camlar 8 mm temperli camdır , Kullanılacak camlar şişecamdır , Cam araların da cift fitil bulunmaktadır , Damlacıklı sitemdir . Sistem 3 yıl gerçek garantilidir.
Alüminyum doğrama, üsten askılı vitrin ve alttan üsten taşımalı ( rulmanlı ) cam balkon sistemleri...

#cam #cam balkon #balkon camlama #alüminyum doğrama #cephe kapatma


Benzer Firmalar