LİVA HOME COLLECTİON


VEYSEL KARANI MAHALLESİ FEVZİ ÇAKMAK CADDESİ NO : 23 SAMANDIRA

Telefon1: 0216 496 08 57

Telefon2: 0532 551 76 02

Fax: 0216 496 08 57

Web: livaceyiz.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:1 | Memur:2 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:ÇİN, HİNDİSTAN, ROMANYA, UKRANYA, RUSYA, CEZAYİR

Ev tekstili sektöründe 30 yıllık deneyim ve birikime sahip kadrosu ile 1992 yılında kurulan BARANLAR DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ , LİVA HOME COLECTİON markası adı altında sürekli ancak sağlıklı büyümenin, araştırma-geliştirmeye, teknolojiye, insan kalitesine ve hizmet kalitesine yatırım yapmakla mümkün olduğuna inanan bir firmadır. Türkiye den Çin e giden ilk firmalardan biri olup sürekli ve düzenli iş ortakları ile yapmış olduğu AR-GE ler sonucunda Türkiye pazarında ve Çin de büyük ve hak ettiği ilgiyi görmektedir.
Şu anda Türkiye genelinde 650 noktaya ve Rusya başta olmak üzere Yunanistan, Bulgaristan, İran, Suriye, Cezayir pazarlarında da tüketiciye hizmet vermektedir.

Liva Home bünyesinde bulundurduğu genç ve dinamik tasarımcı kadrosuyla kendine özgü koleksiyonlarını müşterilerine sunmaktadır.
Geniş ürün yelpazesiyle ev tekstili sektöründe konumunu sağlamlaştırarak büyümeyi hedefleyen Liva Home , ‘Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti ‘ ilkesini kendi temel değeri olarak görmektedir.
İlkemiz her zaman nesiller boyu kullanabilecek kaliteli çeyiz işi olmuştur, diğer firmalardan en büyük farkımızda budur. Çizgimizi ve ilkelerimizi bozmadan daha nice seneler sizlere daha iyi hizmet sunabilmek tek isteğimiz ve gayemizdir....

Vizyonu, dünyanın her yerinde ürün geliştirip, dünyanın her yerine pazarlayabilen, kazandığını yine üretim hacmini, hizmet kalitesini artırmaya ve insanlara iş gücü yaratmaya harcayan topluma faydalı, müşteri ve çalışan memnuniyeti odaklı, dinamik bir firma olmaktır.
Bu vizyona uygun olarak;
Dünyadaki gelişmeleri izler, hizmet sunduğu pazarın tüketici beğenilerine uygun ürünler tasarlar.

Yaygın dağıtım kanalları ile ürünlere kolay erişilmesini sağlar.

Ürünlerinin satıldığı mağazalarda hizmet kalitesini artırmak için, satış sonrası hizmetlere önem verir: Stoklu çalışır, görsel malzeme ve personel desteği ile ürünlerin tanıtımına destek olur, tüketici haklarını gözeterek ürününün arkasında durur, müşteri memnuniyetine azami özen gösterir.

Daha verimli hizmet sunmak için teknolojiyi kullanır.

Konusunda uzman olan, gelişmeye açık çalışanları vardır.

Sistemli çalışır, ticari ahlakı kârlılığın üzerinde tutar.

Sunduğu ürün gruplarındaki pazar liderliğini kendisini geliştirerek korur. Rekabetin hizmet kalitesini artırdığını bilir, haksız rekabet yapmaz.

Sivil toplum örgütlerinin toplum yararına yönelik projelerini destekler.

Ürünleri, Türkiye’nin tanınmış mağazalarında ve dünyanın bir çok ülkesinde satılan BARANLAR DIŞ TİCARET A.Ş, tüm çalışanları ile müşterilerinin ve toplumun güvenine layık olmaya çalışmaktadır.

Şimdi siz, Türkiye’nin ve dünyanın deneyerek kalitesini onayladığı bu marka ile tanışmak için doğru adrestesiniz.


Ürün ve Hizmetler

ÇEYİZ, EV TEKSTİLİ , YATAK ÖRTÜLERİ , SALON TAKIMLARI, HİNT İŞİ SALON TAKIMLARI, NEVRESİM, MUTFAK , DANTEL, RAHİBE EL İŞLERİ, PATCHWORK

#çeyiz,patchwork #Salon takımları ,yatak örtüleri #hint işi salon takımları #dantel pike nevresim mutfak #fiskos çeşitleri VE KIRLENT


Benzer Firmalar