magic fruit flowers


kartaltepe mah. incirli cad. başarı sok. başarı iş merkezi. No=6/C Bakırköy - İSTANBUL

Telefon1: 0212 542 57 13

Telefon2: 0532 353 80 91

Fax: 0212 542 57 13

Web: buyulumeyvecicekler.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

magic fruit flowers
Çilek, muz, elma, üzüm ve daha birçok meyve, estetik bir aranjmanla bir araya geldi. Bir çiçek buklesini andıran görünümüyle farklı konseptlerde özel bir estetik ve işçilikle buluşan büyülü meyve çiçekleri, özel günlere, davetlere unutulmaz tatlar katıyor.
İstanbul- Özel günlerde, kutlamalarda, sevdiklerimize duygularımızı ifade etmenin yolu genelde çiçektir. Ancak öyle çiçekler olsa ki hiç solmasa ve afiyetle yenebilse!… Artık hem harika görünümleriyle göz zevkinizi okşayan hem de dayanılmaz tatlarıyla afiyetle yenebilen meyve çiçekleri var: Magic Fruit Flowers.
Birbirinden leziz meyvelerin tıpkı bir çiçek demeti hazırlar gibi bir araya getirildiği Büyülü Meyve Çiçekleri, hatırlanmayı gerektiren tüm özel günler için hem göze hem de mideye hitap ediyor. Çilek, muz, elma, üzüm, armut, ananas, kivi, portakal ve kavun dilimlerinin çikolata soslarıyla görkemli bir lezzet şölenine dönüştürüldüğü meyve sepetleri, özel günlere özel tatlar katıyor.
Türkiye’de bir ilke imza atan bu lezzetli iş fikri Menderes Şeker’e ait. Meyveleri çeşitli formlarla bir araya getirip lezzetli bir çiçek buketi halinde sunmayı başaran Şeker, bu yepyeni ve oldukça da lezzetli iş fikriyle Türkiye’de bir ilke imza atmış durumda.
Şeker gibi iş
Türkiye`de henüz yeni olan meyve çiçeklerinin zamanla tanınacağına ve dünya çapında bir marka olacaklarına inanan Menderes Şeker, müşteri memnuniyetine odaklandıklarını bunun için en taze meyveleri kullandıklarını, hijyen kurallarına son derece dikkat ederek çalıştıklarını belirtiyor.
Meyve çiçeği sepetiyle ilk karşılaşanların tepkisi, `Bunlar plastik mi gerçek mi? Ne kadar gerçekçi görünüyor elimizi uzatıp yemek istiyoruz


Ürün ve Hizmetler

Meyve Çiçekler, meyve çiçekleri, meyve, çiçek, Magic Fruit Flowers, Anneler Günü, Babalar Günü, Sevgililer Günü, Yenilebilir Meyve Çiçekler, Lezzetli Çiçekler, Yenebilir Meyve Çiçekler, Yenebilir Çiçek, Lezzetli Hediyeler, Sevgiliye Lezzetli Çiçek, Anneye Meyve Çiçek, Babaya Meyve Çiçek , Hediye , Hediye çiçek , Hediye meyve çiçek , Hediye yenebilir çiçek , Hediye yenebilir meyve çiçek , yenilebilir çiçekler , buyulu meyve çiçekler , yenilebilir meyve çiçek , yenebilir çiçek

#yenebilir cicekler #yenilebilir cicekler #meyve cicek #hediyelik cicek #hediyelik meyve


Benzer Firmalar