BARTEKS TEKSTİL


YALOVA YOLU BUTTİM İŞ MERKEZİ A1 BLOK NO:35

Telefon1: 224 211 22 40

Telefon2: 224 211 57 57

Fax: 224 211 54 64

Web: www.adammoda.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:VAR

Şirketimiz BARTEKS DIŞ TİCARET, günün ve geleceğin erkek modası için kendi erkek giyim markası olan ADAMMODA (www.adammoda.com) adı altında yüksek kaliteli üretim yapmaktadır.

Modern erkeğin klasik giyimi için ADAMMODA markalı; TAKIM ELBİSE, CEKET, PANTOLON, GÖMLEK, KRAVAT, ÇORAP, BOXER SHORT, T-SHIRT, SPOR PANTOLON, ŞORT, KEMER, CÜZDAN, AYAKKABI, AKSESUAR’lar ile tüketicisinin beğenisini kazanmaktadır.

Gerek yurt içinde, gerek yurt dışında FRANCHISING yapan ADAMMODA; yüksek kalite ürünleri ile ihracatta da başarılı bir grafik izlemekle birlikte, başta ABD ve AVRUPA olmak üzere, bir çok ülkede beğeni ile karşılanmaktadır.

Tüm ürünlerinde MUTLAK MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ (http://www.adammoda.com/mmm.html) ‘ni temel ilke olarak benimseyen ADAMMODA; her geçen gün mağazalar zincirine yeni halkalar eklemekte ve “ÇAĞDAŞ ERKEĞİN YENİ STİLİ” olmaya devam etmektedir.

ADAMMODA’nın ana hedefi; “SEKTÖRÜNDE SAYGIN ve GÜVENİLİR BİR İHRACATÇI FİRMA” olabilmektir.


Ürün ve Hizmetler

Bir BARTEKS FOREIGN TRADE Ltd. Şti. markası olan

ADAMMODA Collection; yola ilk kez; tamamını ihracat yapmak üzere %100 poliviskon ve yün karışımlı erkek takım elbiselik kumaşı üreterek çıkmıştır ve halen de yüksek kaliteli kumaş üretimine devam etmektedir.

ADAMMODA Collection; müşteri beklentilerini iyi analiz edebilen geniş vizyonu, kaliteyi sürekli kılabilecek çağdaş pazarlama stratejileri ile yüksek standart erkek gömleği, kravat, boxer short, kemer ve erkek giyim aksesuarları alanında; gerek yurtdışı, gerekse yurtiçi bayilerine rekabete açık, ilkeli ve müşteri odaklı anlayışı ile hizmet etmektedir.

ADAMMODA Collection; kısa sürede ürün kalitesi ve fiyat politikası ve “MUTLAK MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ GARANTİSİ” ile fark yaratan hizmet anlayışıyla takdir toplamıştır.

ADAMMODA Collection; Franchising yaparak yurt genelinde mağazalar açma hedefi ile birlikte, “DÜNYANIN DÖRT BİR KÖŞESİNDE MAĞAZA RAFLARINDA YERİNİ ALMAK” hedefi doğrultusunda çalışmalarına emin adımla ilerlemektedir.

ADAMMODA Collection; kendi üretimi olan %100 poliviskon ve yün karışımlı kumaşlardan üretilmiş çeşitli tarz ve modellerde takım elbise üretimi için çalışmalarını tamamlamış olup, müşterilerinin beğenisine sunmaktadır.

Ayrıca; yine kendi üretimi olan kumaşlardan müşterilerinin istemiş olduğu tarz ve modellerde takım elbise üretimi ihtiyacına cevap verilebilmektedir.

#gömlek #pantolon #takım elbise #boxer #ayakkabı


Benzer Firmalar