SİSTEM MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK


EMİR BEYAZIT MH. RECAİ GÜRELİ CD. SVA APT.

Telefon1: 02522123693

Telefon2:

Fax: 02522123693

Web: www.sistemmuhendislik.org

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

GENEL TANITIM

Son yıllarda artan çevre kirliliği ülkemizde de önemli bir yer tutmaya başlamış ve bu bağlamda çevrenin korunması için kanun ve yönetmelikler doğrultusunda önlemler alınmaya başlanmıştır.

Bu amaçla SİSTEM MÜHENDİSLİK; girişimci, idealist ve sürekli yenilikçi yapısıyla çevre kanununa uyumlu ekip çalışması ve araştırma yeteneği ile müşteri beklentilerinin üzerinde hizmet sunmaktadır.

31.03.2008 tarihinde firmamız mühendislik danışmanlık hizmetleri konusunda faaliyetlerine başlamıştır.

SİSTEM MÜHENDİSLİK, iyi eğitim almış ve deneyimli insan gücü ve gelişmiş bir teknik altyapı ile sistemli ve disiplinli çalışma esaslarına sahip olup, Çevresel Etki Değerlendirmesi ( ÇED ) raporlarının hazırlanması, çevre mevzuatı ile ilgili sorunların çözümü ve çevre projeleri ile ilgili mühendislik çözümleri için uzman bir çalışma grubu oluşturulmuştur.



FİRMA PROFİLİ
31.03.2008 tarihinde firmamız mühendislik danışmanlık hizmetleri konusunda faaliyetlerine başlamıştır. Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) raporlarının hazırlanması, çevre mevzuatı ile ilgili sorunların çözümü ve çevre projeleri ile ilgili mühendislik çözümleri,orman izinleri ve ormanlık alanlardaki rehabilitasyon projeleri için uzman bir çalışma grubu oluşturulmuştur.

MİSYON
Türkiye’de ve dünyada gelişen teknoloji ve yenilikleri dikkate almanın yanı sıra; teknik açıdan kendini sürekli yenileyen ve geliştiren bir anlayışla; bağımsızlık, tarafsızlık, gizlilik prensipleri doğrultusunda; uzman personelimizin yer aldığı, hatasız profesyonel çalışma ile yüksek kalitede mühendislik danışmanlık hizmetleri sunmak.

VİZYON

İlgili Mevzuat, Yönetmelik ve Standartlara uygun sistemli bir çalışmayla, tüm mühendislik danışmanlık hizmetlerinde araştırma ve geliştirme çalışmaları yaparak hizmet alanını genişletirken dürüstlük, doğruluk ve kalite ilkelerimizden ödün vermeden; kurumsal bir yapı ve kimlik ile ulusal ve uluslararası sektörde öncü ve tercih edilen bir kuruluş olarak yerini almak.





HEDEFİMİZ

SİSTEM MÜHENDİSLİK olarak;

- Mühendislik danışmanlık konularında sizlere en iyi desteği vermek,

- Bağımsızlık, tarafsızlık, gizlilik prensipleri doğrultusunda; kaliteden taviz vermeden
müşteri memnuniyetini sağlamak,

- Başta müşterilerimiz, tedarikçilerimiz ve çalışanlarımız olmak üzere ticari ilişkilerimizi
sürdürdüğümüz tüm kişi ve kuruluşlarla dürüst ve saygılı ilişkiler kurmayı benimsemekte
ve hedeflemekteyiz.


KALİTE POLİTİKAMIZ


Konusunda aranan, güvenilir bir şirket olma vizyonuna sahip olan şirketimiz,

-Günün değişen koşullarına ayak uydurabilen, prensiplerinden ödün vermeden rekabet edebilen ve her geçen gün hizmet alanını genişleten bir kuruluş olarak çalışmalarını sürdürmeyi,

- Yürütülen projelerde zaman kayıplarını azaltarak proje sürelerini kısaltmak ve maliyetleri düşürmek yolu ile kaliteli hizmet vermeyi,

- Müşterilerinin taleplerini tam, zamanında, ekonomik şekilde ve ilg


Ürün ve Hizmetler

ÇED, ORMAN İZNİ, GSM, EMİSYON ÖLÇÜMÜ VE İZİN İŞLEMLERİ, DEŞARJ İZNİ, ÇEVRESEL MODELEMELER, ÇEVRESEL DANIŞMANLIK HİZMETLERİ, İŞÇİ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ÖLÇÜMLERİ, ATIKSU ARITMA SİSTEMLERİ, İÇMESUYU ARTIMA SİSTEMLERİ, PROSES TASARIMLARI, PROJE ONAY DOSYALARI

#ÇED GSM #ORMANİZNİ ORMANYOLU #EMİSYONİZNİ DEŞARJİZNİ #ÇEVRESELMODELLEME ÇEVRESELDANIŞMANLIK #ATIKSUARITMA İÇMESUYUARITMA


Benzer Firmalar