Anasayfa » Demir çelik ürünleri » Metal ve Yan Sanayi » KOCAELİ Demir çelik ürünleri » GALVA METAL SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

GALVA METAL SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.


Alemdar Cad. Soydan İş Merkezi No. 116 İzmit

Telefon1: 262 331 39 09

Telefon2:

Fax: 262 331 39 08

Web: www.galvametal.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:3 | Memur:4 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

3 Ortaklı olan Galva Metal firması, demir çelik sektöründe , ağırlıklı olarak dış piyasa olmak üzere hizmet vermektedir. İthalat-İhracat konusunda deneyimli bir kadroya sahip olan firma, yassı çelik ürünleri ticareti yamaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Firmamız ağırlıklı olarak galvaniz, aluzinc ve boyalı sac gibi kaplamalı yassı çelik ürünleri ticareti yapmaktadır. Firmamızın esas hizmeti sadece sac ticareti değildir. Deneyimli satış ekibimizin, ürünleri ve müşterilerin uygulamalarını çok yakından tanıması sebebiyle, bir tüccardan çok danışman gibi hareket etmektedir. Özellikle yurt dışı kaynaklardan olan cazip teklifleri ve Türkiye’de üretilmeyen ya da zor bulunan ürün ve kaliteleri müşterilerinin hizmetine sunmaktadır. Türkiye’de üretilmeyen ya da bulunmayan bir kaliteyi, son kullanıcılarda doğal olarak çok tanımamaktadırlar. Ama biz yeni ürünlerle beraber teknik bilgimizi de müşterilerimize aktarıyoruz.

#galvanizli sac #boyalı sac #rulo galvaniz #aluzinc #boyalı trapez


Benzer Firmalar