Oya Sürücü Kursu


Atatürk Bulvarı 94/11-12 Kızılay

Telefon1: 3124250202

Telefon2: 3124256767

Fax: 3122299792

Web: www.oyasurucukursu.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1982
Çalışan Sayısı:18 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Değerli kursiyerimiz;

Türkiye şartlarında, aynı sektörde 26 yıl hizmet vermek, büyük özveri ve çaba gerektiren bir husustur. Daha iyisini yapmaya gayretlendiren de sizlerin destekleri oldu.

Ankara`da bir çok ilki gerçekleştirirken sizlerden gelen talepleri dikkate alarak adım attık. 1982 yılında yola çıkarken önümüze koyduğumuz hedef, en iyisine erişmekti. Bu güne kadar bu hedefimizi saptırmadan devam etme başarısını yine sizlerin bizden esirgemediğiniz desteğinize borçluyuz. 1982 yılında Daktilo-Muhasebe Kursu faaliyete başlarken, günün şartlarına ve ihtiyaçlarını gözeterek sizlerin ihtiyaç duyduğu bir çok programı bünyemize almayı da hedef olarak belirlemiştik.

Türkiye`de Bilgisayar`ın yeni yeni telafüz edildiği dönemde Bilgisayar Kursunu bünyemize aldık. Bilgisayar kursu alanında Ankara da bir çok ilki gerçekleştiren Kurumumuza, 1989 yılı sonlarında İnsan hayatını doğrudan ilgilendiren eğitim şekli olan Sürücü Kursunu ileve ettik. Sürücü Kursu alanında da Ankara`da bir çok ilki gerçekleştirdik. Ankara da ilk defa tamamı Toyota Corolla larla eğitim vermeye başladık, Ankara da ilk defa sürücü kurslarında şubeleşmeyi gerçekleştirdik. 1996 yılında Üniversiteye ve Anadolu-Fen Liselerine hazırlık kurslarını ilave ettik. 26 yıl aynı sektörde faaliyet gösteren ender kurumlardan biri olmanın kıvancını siz değerli kursiyerlerimzle paylaşmaktan onur duyuyoruz.


Ürün ve Hizmetler

sürücü kursu, ehliyet, ehliyet kursu, özel direksiyon, özel direksiyon dersi, bayandan özel direksiyon dersi, sürücü kursu ankara, sürücü kursu kızılay, ehliyet ankara, ehliyet kızılay, sınav sonuçları, sınav yerleri,

# # # # #


Benzer Firmalar