Anasayfa » Otomotiv ve Yan Sanayi » BURSA Otomotiv ve Yan Sanayi » intero panelvan dizayn malzemeleri ve aksesuarları

intero panelvan dizayn malzemeleri ve aksesuarları


Başaran Mah. Cengiz Topel Sk. No:36/A

Telefon1: 02242526060

Telefon2: 05332141641

Fax: 02242526065

Web: www.intero.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız Bursa`da faaliyet göstermekte olup, yurtiçi ve yurtdışında yolcu koltuğu, iç giydirme plastiği, sunroof, kayar kapı ve basamak sistemleri, kalorifer peteği, otocam, oto buzdolabı, imdat çekici, emniyet kemerleri ve klima gibi panelvan dizayn malzemeleri ve aksesuarlarının satışını yapmaktadır.Our company was established in Bursa - Türkiye. We are distributing panelvan modification interiors and accessories such as passenger seats, interrior plastics, sunroof, sliding door and sliding step mechanism, heating radiators, outo fridges, auto glasses, emergincy hammers, safety belts, auto air conditioners and other kinds of accessories in Turkey and abroad.


Ürün ve Hizmetler


yolcu koltuğu - yatarlı
Panelvandan yolcu taşıma amaçlı minibüse dönüştürülen araçlar için idealdir. Döşeme çeşitleri için lütfen arayınız veya e-mail ile mesaj gönderiniz.
Oto Döşemelik Laminasyonlu Kumaş
Peuegeot partner için döşemelik laminasyonlu kumaş. Doblo, ducato, boxer, hyundai, sprinter vb panelvan araçlar için olan diğer kumaşlarımızı sitemizde bulabilirsiniz.
Panelvan dizayn, panelvan modification, yolcu koltuğu, passenger seat, oto cam, auto glass, oto buzdolabı, auto fridges, sunroof, oto klima, auto air conditioner, kalorifer peteği, heating radiators, şoför koltuğu, driver seat, hostes koltuğu, co-driver seat, plastik koltuk, plastic seat, katlanır koltuklar, folding seats, connect koltuğu, doblo koltuğu, döşemelik kumaş, upholstery materials, döşemelik malzeme, VİP koltuk, VIP seat,

#panelvan dizayn #panelvan modification #passenger seat #yolcu koltuğu #vehicle interriors


Benzer Firmalar