Anasayfa » Plastik sanayi » Kimya ve Yan Sanayi » BURSA Plastik sanayi » CEMAK METAL MAKİNE SAN TİC LTD STİ

CEMAK METAL MAKİNE SAN TİC LTD STİ


Gülbahçe mah gün sok no 5

Telefon1: 02242508472

Telefon2: 05325441441

Fax: 02242721084

Web: www.cemak.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Rusya ,Ukrayna,Kazakistan,Azerbeycan,Romanya,Ürdün,Filistin,Dubai,Mısır,Fas,Libya,

Firmamız 1994 yılından bu yana hizmet vermektedir plastik p.e p.p toz değirmenleri, öğütücüler ve ufalayıcılar üretmektedir.
Yaşamakta olduğumuz çağın maliyet ve teknolojik rekabetinde aynı paralellikte arttığı bir zaman dilimi olduğunu görüp . Bu çağda zamanı yakalayabilmek için araştırma ve üretim sürecini daha iyi değerlendirmek bir zorunluluk olmaktadır.

Bu sebeple firmamız konusunda araştırma ve üretimde üzerine düşen görevi büyük bir özveri ile yerine getirip hem müşterilerine kazanç sağlamak vede sorunsuz üretim tekniklerini uygulayıp kazanç girdilerini artırmanın keyfini ve haklı mutluluğunu yaşatmayı amaç edinip kendini bu görev ve sorumluluk bilincinde sürekli geliştirmektedir


Ürün ve Hizmetler

ÜRETİMİZDE BULUNAN MAKİNELERP.P. POLIPROPILEN Toz değirmenleri öğütücüleriP.E YYPE AYPE-T TOZ DEĞİRMENLERİ VE ÖĞÜTÜCÜLERİLASTİK ÖĞÜTÜCÜLER PLASTİK TOZ DEĞİRMENLERİP.V.C. TOZ DEĞİRMENLERİPET CİPS DEĞİRMENLERİPS TOZ DEĞİRMENLERİCAM ÖĞÜTÜCÜLERMİNERAL VE KİMYASAL ÖGÜTÜCÜ DEĞİRMENLERİPİGMENT ÖGÜTÜCÜLERMADEN ÖĞÜTÜCÜLERİGERİ DÖNÜŞÜM TOZ TESİSİTÜM PLASTİK TÜRLERİ İÇİN ÖZEL TASRIMLAR.

#P.E P.P öğütücü #p.e toz değirmen #rotasyon #plastik toz #grinder pulverizers


Benzer Firmalar