BURSA BİLGİSAYAR HASTANESİ


Konak Mh.Yalı Sk.no:3 Nilüfer Telekom Müd.Karşısı

Telefon1: 224 453 51 00

Telefon2:

Fax: 224 453 51 01

Web: WWW.bursabilgisayarhastanesi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bursa Nilüfer’de 300 M2 alanda faaliyet gösteren şirketimiz marka ve marka bağımsız her tür pc ve bileşenleri satışını ve tüm pc tamir onarımı işini mühendis, teknisyen kadrosu ve son sistem teknolojik cihazlarla yürütmektedir.Notebook tamiri konusunda Bursa’nın ilk şirketi konumundadır.Ayrıca her tür notebook batarya adaptör ve aksesuar çeşitleri ilede sizlere hizmet vermektedir.Şirketlere özel bakım anlaşmaları yönlendirmeler ve danışmanlık hizmetleride sağlanmaktadır.Ayrıca ATC araç takip sistemleri güney marmara dağıtıcısı olan şirketimizle çalışmaktan mutluluk duyacak ve aracım nerde diye düşünmeyeceksiniz.( www.aractakipcihazlari.net ) Sunduğumuz hizmetler, kritik teknik servis hizmetlerinden, entegre yönetim ve işletim hizmetlerine kadar geniş bir alanı kapsamaktadır. Müşterilerimizin kendi asıl işlerine odaklanmalarını sağlamak amacıyla, onların tüm Bilgi Teknolojileri altyapı ve faaliyetlerinin desteğini satışını ve işletimini gerçekleştirmekteyiz. Teknolojik altyapı ve iş uygulamaları ile bunların kullanıldığı iş süreçlerinin yürütülmesine ilişkin her türlü hizmeti bünyemizde barındırmaktayız. Çözümlerimiz sahip olma maliyetlerinizi ve riskinizi düşürürken, verimliliğinizi arttırarak firmanıza sürekli rekabet gücü sağlayacaktır.

Amaç, ‘bugün için çözüm’ yerine ’sürekli çözüm’ sağlayan bilişim sistemleri ve uygulama yöntemleri geliştirerek, son kullanıcıların ve şirketlerin iş süreçlerine değer kazandıran bir çözüm sağlayıcı olarak konumumuzu güçlendirmeyi, işletmelerin çözümlerimizi ve uzmanlığımızı etkili bir biçimde kullanarak işlerini başarıyla geliştirmelerini sağlayan lider bir şirket olarak tanınmayı hedeflemekteyiz.
ATC Araç Takip Sistemleriyle daha da büyümeyi hedefleyen Bursa Bilgisayar Hastanesi; bilişim ve otomasyon sistemleri alanında güncel teknolojileri kullanarak entegre çözümler üreterek Bilişim Sistem Merkezi olmayı hedeflemektedir.


Ürün ve Hizmetler


#Bursa Notebook Tamiri #PC Parça Satış #Araç Takip Sistemleri #Nilüfer Notebook Tamiri #Yazıcı Tamiri


Benzer Firmalar