Anasayfa » Halı kilim » Mobilya ve Dekorasyon » İSTANBUL Halı kilim » GELİŞİM HALICILIK SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

GELİŞİM HALICILIK SAN.TİC.LTD.ŞTİ.


Yenimahalle Maşuklar Yokuşu No:107 Beşiktaş İSTANBUL

Telefon1: 0902122594083

Telefon2: 0902122672505

Fax: 0902122594886

Web: www.gelisimhali.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Özel imalat halı ve özellikle çocuk halısı konusunda uzmanlaşan firmamızda beğendiğiniz desen ve modele uygun halıyı, istediğiniz renklere ve ölçülere göre yaptırabilir, mobilyanızdaki, duvar kağıdınızdaki figürü halınızda da görebilirsiniz. Sipariş üzerine mekana özel halı yapılan firmamızda desenler, renkler, boyutlar müşteriler tarafından seçilip, %100 Yeni Zelanda yünü kullanılarak İstanbul’daki fabrikamızda üretiyoruz ve 20 gün içinde teslim ediyoruz. Özel tasarımlarıyla tanınan firmamız TUANA HALI, evinin, merdiveninin, teknesinin, ofisinin dekorasyonunu kendi çizgisine göre tamamlamak isteyenlerin gözdesi olup standart dışı projeler için mükemmel çözümler sunuyoruz. Özgün tasarımlarımızı ve yenilikleri görmek için uğrayacağınız önemli firmalardan biri olup, yaşadığınız mekana özel ve şık bir halı almayı düşünüyorsanız www.gelisimhali.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler


Çocuk halısı
Sipariş üzerine özel halı tasarımı ve imalatı yapılan ve dokunan firmamızda desenler, renkler, boyutlar müşterilerimiz tarafından seçilir, azami 20 gün içinde teslim edilir.
Özel imalat handtuft halı, Sisal halı, çocuk halısı, bebek halısı, merdiven uygulama, döner merdiven uygulamaları, özel desende halı

#sisal halı #çocuk halısı #bebek halısı #özel imalat halı #özel sipariş halı


Benzer Firmalar