ARDİS MUHENDİSLİK


demirtepe mah. özveren sokak 27/11 çankaya- ANKARA

Telefon1: 0312 229 89 95

Telefon2:

Fax: 0312 229 45 94

Web: www.ardismuhendislik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:cezayir

ARDİS Mühendislik olarak tecrübeli dinamik teknik kadromuz ile birçok projeye imza attık, her tür soğuk hava deposu ekipmanları, satış, servis, montaj ve taahhüdünde siz müşterilerimizin her zaman çözüm ortağı olmaya hazırız.
ARDİS Mühendislik kurulduğu günden bu yana müşteri odaklı çalışma anlayışını benimsemiş ve bunun neticesinde de pazar payını hızla artırmıştır.

ARDİS Mühendislik ürün ve satış sonrası hizmetlerini en uygun fiyatlarla, kaliteden ve estetikten ödün vermeksizin sürdürmekte ve her geçen gün değişen teknolojileri uygulayabilmek için Ar-Ge faaliyetlerine özel bir önem vermektedir. ARDİS Mühendislik olarak hedefimiz geçmişte olduğu gibi bugün ve yarın da en iyi hizmeti vermek ve sektörde var olan pazar payımızı artırarak geride daha fazla sayıda memnun müşteriler bırakmaktır.

Hedefimiz Türkiye`de Soğuk Hava Deposu Sektörünün lider firmaları arasındaki yerimizi sağlamlaştırmak, en ileri teknolojiği, en ekonomiği, en az enerji tüketeni, en az çevreye zaralı olanı uygulamak ve ürün yelpazemizi pazar dinamikleri doğrultusunda sürekli olarak genişletmektir


Ürün ve Hizmetler


#soğutma,panel #izolasyon,buzhane #soğuk depo,soğuk oda kapısı # #


Benzer Firmalar