Anasayfa » Endüstriyel mutfak & otel ekipmanları » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Endüstriyel mutfak & otel ekipmanları » ÇAĞDAŞ MUTFAK & SOĞUTMA CİHAZLARI SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ.

ÇAĞDAŞ MUTFAK & SOĞUTMA CİHAZLARI SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ.


Mahmut şevket paşa mah. yayla çıkmazı sk. no:3 okmeydanı ŞİŞLİ

Telefon1: (0212) 361 11 58

Telefon2: (0212) 256 84 58

Fax: (0212) 237 85 21

Web: www.cagdasmutfak.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1981
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Metal mutfağın ülkemizde ilk uyulamacılarından birisi olmanın heyecanını bu günlere taşıyarak, değerleri ve modern çizgiyi yakalamanın onurunu duyduk. Profesyonel mutfak çizgisini değişen talepler doğrultusunda çeşitlendirerek en iyisini yakalamayı bilgi, birikim, kaliteli üretim ve satış sonrası hizmet değişmez kural anlayışından hareketle, yenilenen ve gelişen teknolojiyi hizmete yansıtarak ÇAĞDAŞ MUTFAK adı altında bugünlere geldik..


Ürün ve Hizmetler

Talebinizi; Projeden, yerleşime, montajdan ciddi servis anlayışına teslim sonrası ilavelerden depolama(soğuk & nötr) ünitelerin kurulmasına kadar titiz bir çalışma içerisinde değerlendirmeyi bir görev biliyoruz..
Otel, restaurant, lokanta, tabldot, pastane, askeri mutfaklar, soğuk & sıcak gerektiren bütün işler içeriğindeki talepleriniz garanti kapsamında olup, işiniz referansımızdır anlayışı ve ölçü değerlerimiz içerisinde yer alacaktır..

#sanayi mutfağı #paslanmaz mutfak # # #


Benzer Firmalar