Anasayfa » Asansör » Metal ve Yan Sanayi » ANKARA Asansör » AFE MAKİNA A.Ş

AFE MAKİNA A.Ş


OSTİM 32 SOKAK NO 16

Telefon1: 0312 3545520

Telefon2: 0312 3547674

Fax: 03123546679

Web: www.afe.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:40 (Yönetici:3 | Memur:6 | İşçi:31
Dış Ülkelerle Bağlantıları:VAR İSPANYA,ALMANYA,FRANSA,ÇİN

İNŞAAT CEPHE YÜK PERSONEL VE PLATFORMLU İSKELE ASANSÖRLERİ

Hızla gelişmekte olan inşaat sektörünün ekonomik ve işgücü güvenliği bakımından en büyük açığı olan dış cephe asansör iskele sistemlerini sektörün olmazsa olmazı konumuna getirmeyi hedefliyoruz. Bilindiği gibi yakın tarihe kadar inşaat sektöründe zahmetli, zaman kaybına neden olan, maliyeti yüksek ve işgücü güvenliği olmayan bir dış cephe iskele sistemi ile inşaat işleri yürütülmekteydi. Bir çok alanda olduğu gibi inşaat sektörü de çalışmalarına çağdaş ve ileri teknoloji ışığı altında çok daha ekonomik ve sağlıklı devam etmek zorundadır.

Türkiye genelinde hızla devam eden yapılanmaya büyük katkıları bulunan inşaat firmalarının yurt dışı projelerine de imza attıklarını biliyoruz. Türk inşaat firmalarının Türk ekonomisine büyük katkıları doğrultusunda tüm gereksinimlerini yine Türk firmalarından sağladıklarınıda biliyoruz. Ülkemizin birlik ve beraberlik ilkesini devam ettirmek adına bizlerde Afe Makina A.Ş olarak inşaat sektöründe Saltec/Torgar cephe asansör sistemlerini sunmaktan gurur duyuyoruz.


Ürün ve Hizmetler

İNŞAAT CEPHE YÜK PERSONEL VE İSKELE SİSTEMİ ASANSÖRLERİ
ALCI SIVA VE KARA SIVA MAKİNALARI.BETON KARIŞTIRICI MİKSERLER, BETON PERDAH MAKİNALARI, BETON ASFALT KESME MAKİNALARI, VE HERTÜRLÜ İNŞAAT MAKİNA MALZEME HIRDAVAT NALBURİYE İTHALAR İHRACAR ÜRETİ

#ASANSÖR #CEPHE ASANSÖRÜ #YÜK ASANSÖRÜ #SIVA MAKİNASI #BETONİYER


Benzer Firmalar