DERELİ BİLGİSAYAR


Tersane Cad.Abdulsellah Sok. Akaduru Han No:12 Kat:3 Karaköy / İSTANBUL

Telefon1: 0212 238 16 76

Telefon2: 0212 238 16 86

Fax: 0212 253 00 13

Web: www.derelibilgisayar.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Dereli Bilgisayar kendisini Değer Katan Bilişim Dağıtıcısı olarak tanımlar. Kendisini hem bilişim hem de hizmet sektöründe görür. Komisyoncu tarzı klasik alış-satış işlemlerinden uzak, dağıttığı ve sattığı ürünlere alış kolaylığı, satış öncesi destek, uygun fiyat, uygun ödeme kolaylığı, zamanında ve hızlı sevkiyat, satış sonrası ürün desteği, arızalı ürünlerde tam garanti v.s. gibi sağlam firma olmasının getirdiği özel avantajları ve değerleri katar.

Dereli Bilgisayar sevkiyat departmanından satış departmanına kadar müşteri memnuniyetine kilitlenmiştir. Tüm proje ve çalışmalarını müşteri memnuniyeti üzerine kurmuştur.

BİLGİSAYAR Sektöründe Tecrübesi ve Uzman Kadrosu ile Dereli Bilgisayar, Değer Katan Satıcı Olarak Sağlam Adımlarla Büyümeye Devam Ederken Sizi De Birlikte Büyümeye, Helal-Bol Kazanmaya Ve Daha Mutlu Yarınlara Ulaşmak İçin Birlikte Çalışmaya Çağırıyor.


Ürün ve Hizmetler

Kasalar, Speaker, Klavye - Mouse, Adsl Modem, MP3 Player, Power Supply, Oyun Kolları, Kartlar (çevirici, ses, eth.), Kvm Switch, Network Ürünleri, Notebook Çantaları, Soğutucu Fanlar, VGA Çoklayıcılar, Kablolar, USB Ürünleri, Sarf, Diğer Markalarımız, ETA Programları Satış ve Destek, Wep Tasarım Firmanıza Özel Ve Aradınız Herşeyi Bizde Bula Bilirsiniz

# # # # #


Benzer Firmalar