Anasayfa » Pazarlama şirketleri » Ticaret ve perakende satış » ANKARA Pazarlama şirketleri » ÖZ-KİM TARIM TURİZM İNŞAAT OTOMOTİV VE ORMAN ÜRÜNLERİ SAN. TİC.LTD. ŞTİ.

ÖZ-KİM TARIM TURİZM İNŞAAT OTOMOTİV VE ORMAN ÜRÜNLERİ SAN. TİC.LTD. ŞTİ.


HANIMELİ SOK. 19/14 SIHHIYE/ANKARA

Telefon1: 0312 231 81 91 (PBX)

Telefon2:

Fax: 0312 231 81 83

Web: www.kristajel.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Dünyadaki kullanılabilir suyun %75`i tarım için kullanılır. Günümüzde su kaynakları gittikçe azalmakta ve var olanlarda kullanılamaz hale gelmektedir. Tarımda en önemli girdilerin başında su gelir. Özellikle ülkemiz gibi; su kaynakları gün geçtikçe azalan bir bölgede suyun akıllıca ve ekonomik, verimli kullanılması zorunlu bir hal almıştır. Bu nedenle; su ve gübreleme maliyetlerini düşüren, verimi artıran, işçilik, elektrik, yakıt maliyetini azaltan, % 70`e kadar su tasarrufu sağlayan bir polimer olan KRİSTAJEL geliştirilmiştir. Gün geçtikçe tarım ülkesi olmaya başlayan ülkemizde, KRİSTAJEL kullanımı sürekli olarak artmaktadır. KRİSTAJEL uygulamasıyla; suyla beraber gübrenin de yavaşça toprağa salınımı sonucu bitkinin ihtiyacı kadar su - besin alabilmesi ve filizlenme, büyüme oranında artışı sağlanmıştır. Sıkı toprakları havalandırarak tavlı toprak haline getirir.

Saksı bitkilerinde, funda ve ağaç dikimlerinde, çim ve çim alanlarda, meyvecilikte, geniş alana yayma ve yüzey uygulamalarında, kök daldırma ve fidelemede, sulu tohumlamada, tohum kaplamada kullanılmaktadır.

Nötral ph`a sahiptir, potasyum bileşiği olup toprakla dost olur. Emme kapasitesi 350-400 kat arasındadır. Kökün ihtiyacı olduğunda nem dengesini koruyarak ortama nem verir. Kuruduğunda kristal gibi olur ve çevreye koku vermez. Toprakta en az 4 yıl kalır ve bitkiye zarar vermez.


ÖZ-KİM TARIM 2006 yılında Türk çiftçisine ve tarımına hizmet etmek amacıyla Ankara`da kurulmuştur. Şirketimiz tarım ilaçları, büyüme düzenleyicileri, yaprak gübresi, damlama sulama gübresi ve organik preparatların yanı sıra toprak nemlendirici polimerler üzerine de faaliyet göstermektedir.



Ürün ve Hizmetler

MİSYONUMUZ

Kentsel ortamda doğa ve yeşil o kadar azalmıştır ki elde olanı da en iyi şekilde korumak ve bakmak vatandaşlık ve insanlık görevi haline gelmiştir. Öz-kim Tarım olarak tüm kişi ve kuruluşlarla ciddi, samimi projeler üretmek amacı ve gayreti içerisindeyiz.


VİZYONUMUZ

Öz-Kim tarım olarak hedefimiz on iki senelik başarılı çalışmalarımıza, bilgi ve birikimimizi katıp ekonomik kazancı arka planda tutarak tarımsal alanda verimliliği ve kaliteyi artırmak, kentsel alanda doğa ve yeşili korumaktır. Bu hedefimize ulaşmak için tüm kişi ve kuruluşlarla ciddi, samimi projeler üretmek amacı ve gayreti içerisindeyiz.

#KRİSTAJEL,SU MAYMUNCUĞU #SU MAYMUNU, RENKLİ KRİSTAJEL #SÜS BİTKİLERİ,DEKORATİF #bitki,crystagel #polimer,topraksız bitki yetiştirme


Benzer Firmalar