MAKSİVİZYON DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.


Kaynarca Mah. Deniz Cd. Kahraman Sk. No:3/A Pendik-İSTANBUL

Telefon1: 02163548096

Telefon2: 02163902973

Fax: 02163902973

Web: www.maxivizyon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Maxivizyon Hakkımızda

2006 yılında ticaret hayatına başlayan Maksivizyon Dış Tic. Ltd. Şti. yeni hizmet ve ürünlerin araştırılması ve tüketime sunulması çalışmaları gün geçtikçe hız kazanmış ve diğer projelerinde hazırlanmasına yardımcı olmuştur.
Bugün Görüntülü Telefon cihazları, İSVEÇ Firması HIAB Kimyasal ürünleri, web Tasarım hizmetleri, hosting hizmetleri, uluslararası ses taşımacılık hizmetleri otomasyon program hizmetleri gibi konularında uzmanlık gerektiren birçok teknoloji ürününü sizlere gönül rahatlığı içerisinde sunan ekibimiz sizlerin destek hoşgörü eleştiri ve özgüveniyle daha ilerilere gitmeyi hedeflemekte ve var gücü ile çalışmalarına devam etmektedir.

Hazırlıklarını tamamladığımız ve sizlerle paylaştığımız hizmet ve ürünlerimizi mutlaka incelemenizi rica ederiz.

Genç ve dinamik bir nüfusa sahip olan ülkemizde gençlerin zeka ve düşüncelerini olumlu yönlerde kullanarak insanlığa ve insanlarımıza büyük hizmetler vereceğine inanıyoruz. bu konuda onlara sonuna kadar destek olmayı görev sayıyor ve sizlerinde desteğinizi esirgemeyeceğinize inanıyoruz.

Maksivizyon Dış. Tic. Ltd. Şti. olarak çıktığımız bu yolda bizlere destek veren bütün arkadaşlarımıza ve firmalarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Saygılarımızla

Maksivizyon

Dış Tic. Ltd. Şti.


Ürün ve Hizmetler

Bugün Görüntülü Telefon cihazları, İSVEÇ Firması HIAB Kimyasal ürünleri, HIAB-MAXIVIZYON OTO KIMYASAL ürünleriweb Tasarım hizmetleri, hosting&Domain hizmetleri, uluslararası ses taşımacılık hizmetleri otomasyon program hizmetleri

# # # # #


Benzer Firmalar