waterim su arıtma sistemleri ltd.şti


istoç 11.ada no 25 ikitelli bağcılar istanbul

Telefon1: 02126591374

Telefon2: 02126591522

Fax: 02126591976

Web: www.waterim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:33 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:isviçre tayvan iran endonezya italya

impas bilişim inşaat elektronik ve ambalaj san dış tic ltd.şti
impaş web tasarım bilişim internet grafik bilgisayar yazılım elektronik ithalat emlak yapi dekorasyon ve ambalaj alaninda çalışmaktadır www.impas.com.tr olarak webtasarım www.impas.web.tr ambalajda www.impasambalaj.com kağıt ambalaj sektorunded 30 yıllık tecrubesi olan bir kurumdur bir çok ürünün ithaltını ve su aritma cihazı ithalatı yapmaktadır kureselleşen dunyamızda suyun çok ön plana çıkması ile içme suyuda ciddi bir sorun teşkil etmektedir bu açıdan www.waterim.com olarak hizmet vermekteyiz firmanızı özellikle internet web tasarımı e-ticaret ve musterinizin sizi arama motorlarında bulmasını saglamak için çalışan bir grupturayrıca inşaatta www.impasyapi.com gelecegin tum sektorlerini yonetecek olan internette firmamız e-ticaretle interneti en iyi bagdastırarak musterinin sizi bulmasını saglar sizi rakiplerinizden bir adım one cikarmayı kendine ilke edinmiş bir firmadır eğitim alanında www.baltopuanaokulu.com www.impasyapi.com


Ürün ve Hizmetler

tezgah alti su aritma cİhazi kuruluş şeklİ
cİhazimiz küçük işletme ve evler için hizmet verebilen cihazımız 12 lt.deposu olup günde 200 litre üretim yapabilmekte, tortu, klor, renk, zararlı iyonlar(nitrit, amonyum vb.), kireç ve bakterileri rahatlıkla arıtabilir. 5 litreli reverse osmos sistemine sahiptir.tezgah altına şekilde görüldüğü gibi monte edilen ve kendine ait özel bir musluğu olan cihaz sırasıyla aşağıdaki işlemleri gerçekleştirerek suyu içilebilecek konuma getirmektedir.
- ön tortu filtresi sayesinde suda bulunan partiküller ve okside olmuş ağır metaller sudan ayrıştırılır.buradaki filtrasyon hassasiyeti 10 mikron (0, 01mm) seviyesindedir.
- İkinci aşamada su özel bir aktif karbon filtreden geçirilerek klor, renk ve kokusundan arındırılır. böylece klorun kanserojen etkisi de uzaklaştırılmış olur.
- hassas filtre olarak adlandırılan üçüncü aşama suyun 1 mikron mertebesinde filtrenerek tüm tortusunun alındığı bölümdür.
- tüm tortusu, kloru vs. alınmış su asıl işi yapan mambran filtreye gönderilerek burada istenmeyen tüm iyonlarından ayrıştırılır.membran filtre 0, 00005 mm büyüklüğündeki gözenekleri sayesinde ayrıca sudaki bakterileri de tutar ve suyu tazelenmiş olarak bir sonraki aparata gönderir.
- rezerv deposu olarak adlandırılan ve 12 litre kapasiteye sahip atmosfere kapalı özel depoda stoklanan su, depodaki hava basıncı sayesinde elektiriğe ihtiyaç duymadan gerektiği anda harekete geçer ve son aşamada arıtlır.
- cihazınız musluğa ulaşmadan yapmış olduğu son arıtım tatlandırıcı denilen özel bir karbon filtredir. çok üst kaliteye ulaşmış olan su son kullanım noktasından önce bu in-line filtre sayesinde istenilen lezzete sahip olur.
cihaz üst düzey bir konfor ve güvenlik için tasarlandığından bakımı ve montajı da gayet kolaydır. kullanılan su miktarı ve kalitesine göre değişmekle beraber ön filtre grubu yaklaşık 6-12 ayda bir değişmekte,
membran filtre ise 24-36 ay arası dayanmaktadır.
su arıtma cihazı ekonomik midir?
şebeke suyunun çoğu yerde lezzetsiz ve kokulu oluşu nedeniyle

#su arıtma cihazı,filtreleri filtresi,arıtmacı,suar #suarıtma filtresi membran,blok karbon,aktif karbon #ithalat tan su arıtma ters osmos ro sistemi #tezgah altı su arıtma cihazı,kabini,aqualine,ihlas #tokat turhal,amasya,samsun,sivas,zile,su arıtma ci


Benzer Firmalar