Anasayfa » Fuarcılık hizmetleri » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL Fuarcılık hizmetleri » RSM Dizayn Özel Stand Tasarımı Reklam ve Internet ve Yazılım Hizmetleri

RSM Dizayn Özel Stand Tasarımı Reklam ve Internet ve Yazılım Hizmetleri


Merkez Mh. Salihpaşa Cad. Hasanağa Iş Merkezi No:49 / 28 Gaziosmanpaşa

Telefon1: 0212 417 49 90

Telefon2:

Fax: 0212 417 49 90

Web: www.rsmdizayn.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 01.01.2004 yılında yenilikçi ve dinamik bir firma olarak kurulup yazılım, donanım, network sistemleri, internet hizmetleri ve danışmanlık hizmeti ile bu sektörde çalışmalarına başlamıştır.



Şirketimizin faaliyet konusu bilgisayar olup, bilgisayar üzerine her türlü teknik destek, web tasarımı ve yazılımdır. Çalıştığımız müşteri talepleri doğrultusunda özel siparişlere de cevap verebilmesidir. Kurulduğumuz günden bu yana hedefimiz müşteri tatminini sınırsız olarak sağlamak oldu. Bu günde bunu en iyi şekilde sağlamaya çalışıyoruz.



Amacımız en iyi kalite ve hizmeti sunmakla beraber siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktır.



Fiyat uygunluğu ve dürüst çalışmayı kendisine ilke edinmiş olan firmamız bünyesindeki tecrübeli satış elemanları, personeli ve müşteri temsilcileri vasıtası ile satış sonrası hizmette de sizleri zor durumda bırakmayacak şekilde ekonomik çözümler üretilmesinde ve hizmetin tarafınıza en hızlı şekilde ulaştırılması konusunda tüm enerjisi ile çalışmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

web tasarım logo domain hosting katalog cd site internet yazılım ve stand tasarımı

#web tasarımı #domain hosting #katalog cd #stand tasarımı #internet yazılım


Benzer Firmalar