Hosting Fenerbahçe


KIBRIS ŞEHİTLERİ CAD. NO:48 K:4 D:7

Telefon1: 232 464 17 24

Telefon2:

Fax: 0 232 465 25 38

Web: www.hostingfenerbahce.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Web Hosting Servislerimiz
Web hosting hizmetlerimiz , siz müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre hazırlanmıştır . Windows 2003 platformundan , Linux tabanlı sistemlere kadar geniş bir yelpazeye ayrılan hizmetlerimiz hakkında bilgileri aşağıdaki linkleri takip ederek alabilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler

PHP , Mysql Linux Hosting Seçenekleri
Centos ve Gentoo sunucularımızda php kullanmanız için uygun paketlerdir. Veritabanı olarak mysql kullanabilirsiniz. Ayrıca sunucumuzda gd , curl , freetype ve zend bileşenlerini de kullanabilirsiniz.

ASP , ASP.NET Windows Hosting Seçenekleri
Windows 2003 Web Edition üzerinde ASP ve ASP.NET uygulamalarını çalıştırmanız için uygun olan platformdur. Ayrıca MSSQL eklentisi ile paketinizde mssql kullanma hakkına sahip olabilirsiniz.

Kurumsal Hosting Paketleri
Kurumsal hosting paketlerinde PHP , ASP , ASP.NET platformlarının hepsi MSSQL 2000/ 2005 database sunucularıyla aynı anda kullanılabilmektedir. Bu paketler sunucu yükünün çok daha az olduğu , yüksek bant genişliğine sahip güçlü sunucular üzerinde barındırılmaktadır.

Reseller (Bayi) Hosting Seçenekleri
Reseller (Bayi) hesapları , birden fazla alan adı barındıran kişi yada kurumlar için özel olarak hazırlanmıştır. Bayilerimize özel kontrol panel yardımı ile ihtiyacınız olan hosting hesabını istediğiniz zaman istediğiniz yerden açıp , kontrol edebilirsiniz.

#hosting #alan adı #domain #fenerbahçe #web hosting


Benzer Firmalar