BURSA JENMAR


İHSANİYE MAH. ERKAL SK. ERKAL APT. NO:2 NİLÜFER/BURSA

Telefon1: 224 246 4 111

Telefon2:

Fax: 224 246 4 111

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İŞBİR ELEKTRİK SAN. A. Ş. ‘ de pano montaj, jeneratör test bölümü, kalite kontrol ve satış sonrası hizmetlerde servis teknisyeni olarak 13 yıl çalıştım. Tüm TÜRKİYE’ de binlerce jeneratöre servis hizmeti verdim. İŞBİR ELEKTRİK SAN. A. Ş. ‘nin servis hizmetindeki eksikliklerini ve pahalı hizmetini görerek İŞBİR ELEKTRİK SAN. A. Ş. ‘ nin ÖZEL SERVİS HİZMETİNİ sunmak için fabrikadaki görevimden ayıldım. Şirketimi kurarak tüm yedek parça ve malzemeleri İŞBİR ELEKTRİK SAN. A. Ş. ‘ nin tedarikçilerinden karşılayarak aynı kaliteyi çok ucuza sundum. İşe başladığımız günden bu yana konusunda lider kurum kuruluşların tercihi olduk.
İlk ücretsiz montaj, ücretsiz keşif, ilk 7 gün 24 saat servis, ilk anlaşmalı müşterilerimizin talepleri doğrultusunda cep telefonlarına SMS ile haberleşen kart takılması, ilk bakımı yapılan jeneratörlerin korozyon geciktirici kimyasallarla temizliği, ilk üretim veya servisten kaynaklanan sebeple arıza halinde ücretsiz servis hizmeti, ilk taktığı yedek parçaya da yaptığı servise de bir yıl garanti…
İşte bu ilklerin hazırlayıcısı olmak, hizmetimizi ve ürünlerimizi size gururla sunmamızı sağladı. Şirketimizin BALIKESİR ve BURSA ’da şubesi bulunmaktadır. Şirketimiz satış ve servis hizmetlerinde konusunun uzmanlarıyla çalışır. Güler yüzlü hizmet birinci ilkemizdir.
BURSA JENMAR olarak, her marka jeneratörün bakım, arıza, montaj, demontaj, sıfır ve ikinci el jeneratör satışları, kısa sürede orijinal yedek parça temini, jeneratör pano imalatı, alternatör sarım ve izolasyon işleri, jeneratör kiralama, arıza ve bakımlarında tüm fonksiyon testlerini yaparak müşterilerimizin yaşam kalitesini artırmak için çalışıyoruz. Biliyoruz ki, memnuniyetiniz, bir sonraki müşterimizin adresi olacaktır. Her geçen gün biraz daha büyüyen ailemizde sizleri de görmekten mutluluk duyacağız.
Firmamız DÜNYA DEVİ MITSUBISHI jeneratörlerinin yetkili Bölge satıcısı ve servisidir. Ürün gamını genişleterek UPS, VOLTAJ REGÜLÂTÖRÜ, GÜNEŞ PANELİ ve RÜZGÂR TÜRBİN SATIŞLARIDA yaparak her geçen gün büyümektedir.
Sizde bu güçle çalışmak isterseniz HİZMETİNİZDEYİZ…………………..
Saygılarımızla,

7 GÜN 24 SAAT KESİNTİSİZ HİZMET

BURSA MERKEZİMİZ: İhsaniye Mahallesi Erkal Sokak Erkal apt. No:6 NİLÜFER/BURSA
Tel/Faks : (0224) 246 4 111 Cep : 0535 885 97 34
BALIKESİR MERKEZİMİZ : Yeni Sanayi Sitesi 47. sk. No: 12/A (ZESA MAKİNA) BALIKESİR
Tel/Faks : (0266) 227 10 87 Cep : 0535 885 97 34


Ürün ve Hizmetler

BURSA JENERATÖR SATIŞ, SERVİS, YEDEK PARÇA

#JENMAR JENERATÖR #İŞBİR SERVİS #İŞBİR JENERATÖR SERVİS #İŞBİR JENERATÖR #BURSA JENMAR


Benzer Firmalar