FURNITRADE


Kavaklı Mah. Yeşilyurt Cad. 6-25 BB2 Blok No:10 Beylikdüzü

Telefon1: 0 212 8761136

Telefon2:

Fax: 0 212 8761136

Web: www.furnitrade.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Mobilya sektör ajanlığı yapan şirketimiz, 37 ülkede bulunan mobilya ithalatçısına Türk mobilyacılarının ürünlerinde tedarik yapmaktadır.

FURNITRADE.NET Dünya mobilya endüstrisinin buluşma noktasıdır.

Yüksek maliyetli yurtdışı fuar katılımlarında zamanınızı ve sermayenizi tüketmeyiniz....

15 yıldır mobilya imalat ve ticaret endüstrisi ile ilgili fuar organizasyonları, fuar stand satış mümessillikleri, workshop organizasyonları gerçekleştirerek alım ve satım yapan firmaları bir araya getiren şirketimiz, internet teknolojisinin ilerlemesi ile birlikte son 4 yıldır B2B çalışmalara ağırlık vermeye başlamıştır.

Gelin, sizi 2009 yılında 45.000 mobilya ithalatçısı ile tanıştıralım....

FURNITRADE.NET, portföyümüzde bulunan 37 ülkedeki yaklaşık 45.000 mobilya ithalatçısının üretici firmalar ile bir araya gelebileceği ve ticari aktivitelerini gerçekleştirebileceği Dünya’nın tek B2B mobilya portalıdır. Yılda ortalama 2 milyon kişi tarafından ziyaret edilmektedir.

FURNITRADE.NET, e-mail yolu ile milyonlarca üretim, alım ve satım yapan sektör firmalarına mobilya fuar organizasyonlarının tanıtımını, duyurusunu ve reklam çalışmalarını yapmaktadır.

FURNITRADE.NET, mobilya üreticisi firmaların 2 dakikalık İngilizce video tanıtımlarını yayınlayarak ithalatçı firmaların fikir sahibi olabilmeleri için kolaylıklar sunmaktadır.

FURNITRADE.NET, yılda bir özel olarak basılan 10.000 adet FTD “Furniture Trade Directory” yayınını katıldığı bir çok uluslararası mobilya fuarında mobilya ithalatçılarının bilgilerine sunarak sektördeki ticari tanıtımlara ve ticari faaliyetlere katkılar sunmakta ve reklamları yer alan üretici firmalara mükemmel geri dönüşler sağlamaktadır.

Minimum maliyet ile maksimum tanıtım ve satış yapınız....

FURNITRADE.NET, mobilya endüstrisi firmalarına ve fuar organizatörü firmalarına minimum maliyet ve maksimum tanıtım imkanları için işbirliğine davet etmektedir.

Dünya`nın ve Türkiye`nin en iyi sektör firmaları ile bir arada olunuz....


Ürün ve Hizmetler

B2B Export Mobilya e-ticaret portalı

#mobilya ithalatçıları #mobilya ihracatçıları #mobilya toptancıları #furnitrade #mobilya


Benzer Firmalar