Anasayfa » Turizm » BURSA Turizm » BURSA TUTANLAR TURİZM

BURSA TUTANLAR TURİZM


Haşim İşcan Caddesi İlikler Ertarman İşhanı No:18/10

Telefon1: 0224 222 06 06

Telefon2: 0224 222 07 07

Fax: 0224 222 79 35

Web: www.bursatutanlarturizm.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1964
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

BURSA TUTANLAR TURİZM
Siz sayın misafirlerimize 1964 yılından beri çeşitli branşlarda hizmet veren firmamız sizlerin desteği ile bu günlere kadar başarı ile sektöründeki liderliğini sürdürmüş olup ,yeni yapılanması ve konusunda uzman çalışanları ile doğa,kültür,hac ve umre turlarıyla hizmet yelpazesini geliştirmektedir.
Hac ve Umre turlarında yılların deneyimi ile memnuniyet seviyesini en üst noktada tutan firmamız, deneyimli dağcılardan oluşan kadrosu ile Türkiye`nin bir çok dağına turlar düzenlemektedir. Dağcı kadromuz yurt içi ve yurt dışı tırmanışlarında bulunmuş olup,siz misafirlerimizin güvenliğini ve memnuniyetlerini ön planda tutmuşlardır.
Kültür turu bazında ise, tartışmasız üstünlüğümüzle Bursa ve çevre bölgelerde birçok kayıtlı müşterimiz bulunmaktadır. Bununla birlikte firmamız Thy,Sunexpress,Pegasus,Atlasjet,Onurair,Corendon Hava Yolları gibi uçak firmalarının yurt içi ve yurt dışı bursa bölgesi genel satış acenteliğini yapmaktadır.
Değerli müşterilerimiz sizin firmanız olan, Bursa Tutanlar Turizm bundan sonrada sizlerin desteği ile hizmetlerini en üst noktaya getirecektir.
Bütün turlarımızda birlikte olmak dileğiyle...


Ürün ve Hizmetler

Doğa, kültür, hac ve umre turları, Dağcılık, Thy, Sunexpress, Pegasus, Atlasjet, Onurair, Corendon Hava Yolları gibi uçak firmalarının yurt içi ve yurt dışı uçak biletleri.

#hac,umre #uçak bileti #kültür turları #otel rezarvasyonları #


Benzer Firmalar