Anasayfa » İnşaat şirketleri » İnşaat sanayi » KONYA İnşaat şirketleri » yaliz yapı izolasyon sistemleri

yaliz yapı izolasyon sistemleri


Furkan dede Cad. Akbaş Mah.No:4/B MERAM -KONYA

Telefon1: 0332 3511745

Telefon2: 0332 3511746

Fax: 0332 3511749

Web: www.yalizyapi.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1975
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:5 | Memur:15 | İşçi:30
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İnşaat sektöründeki 32 yıllık birikimini bilinçli ve akılcı çözümlerle yalıtım sektörüne aktaran Yaliz Yapı, insanlara daha rahat ve güvenli bir yapıda hayat sunarak sektöründe söz sahibi konuma yükseldi
32 yıl önce babaları Ali Osman Sağlam tarafından kurulan Sağlam İnşaat’ı büyüterek sektöründe söz sahibi olan Yaliz Yapı’yı hizmete açan Mehmet Hayri ve Mustafa Sağlam kardeşler, yılların getirdiği tecrübeyi yalıtım sektörüne getirdikleri bilinçli ve akılcı çözümlerle birleştirerek insan hayatına sunuyor. Sağlam kardeşler, inşaat sektöründe kazandıkları tecrübeyi yeni yalıtım teknikleri ile harmanlayarak akılcı, pratik, güvenilir çözümler sunan Yaliz Yapı’yı güvenilir markalarla bütünleştirerek büyütmeye devam ediyor.
MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ EN ÜST DÜZEYDE
Yaliz Yapı İzolasyon Sistemleri olarak inşaat sektörünün temel esasları içinde olan ekonomik, estetik, emniyet unsurlarını her geçen gün artan kalite yaklaşımı ile birleştiren Sağlam kardeşler, gelişmekte olan teknolojiyi de sektöre en uygun şekilde yansıtarak müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarıyor. Sağlam kardeşler, sektörde mühendislik, danışmanlık ve uygulama hizmetlerini zamanında ve en üst seviyede uygulamaya koyuyor. Müşteriler için tercih edilen tedarikçi konumunda olmayı misyon olarak edinen Sağlam kardeşler, müşteri isteklerini daima ön planda tutarak çevreye ve topluma saygısıyla tercih edilen yatırımcı olma özelliğini bünyelerinde barındırıyor.
2007 yılı için belirlemiş olduğumuz hedeflerin yaklaşık olarak yüzde 20 üzerinde bitirmenin haklı gururunu yaşayan Yaliz Yapı, 2008 yılında da misyon ve vizyonundan ödün vermeden belirlediği hedefleri yakalamak için kararlılık içinde çalışıyor. Yaliz Yapı, 2007 yılı sonlarında üretim faaliyetine geçirmiş olduğumuz Yalizbor’u 2008 yılında Türkiye pazarında ve yurt dışında geniş bir kitleye sunmak için yoğun çalışıyor. Yaliz Yapı izolasyon sistemleri, sektörü iyi analiz eden, sürekli takip eden, müşteri odaklı iş felsefesine sahip mühendisleri ve profesyonel çalışanları ile ısı, ses, su, yangın yalıtımı, dış cephe mantolama, dış cephe dekorasyon, çelik konstrüksiyon ev, gibi faaliyet alanlarında hizmetlerine de devam ediyor.


Ürün ve Hizmetler

Yaliz Yapı, sahip olduğu hizmet felsefesiyle hayatı kolaylaştıracak, yalıtım, iç ve dış dekorasyon alanında kalitesine inandığı Stroton, Köster, Sheetrock, Pladeck, Turksiding Hekimboard, USG Donn, Cabella, Smartek, Rigips ve diğer markalarının satış, uygulama ve satış sonrası destek hizmetlerini veriyor.
Yaliz yapı izolasyon sistemleri, bayisi olduğu Yalteks ürün grubu ile Yalteks Board mantolama, Yalteks temel yalıtım, Yalteks duvar içten yalıtım ve Yalteks board çatı ısı yalıtımı gibi birçok yalıtım sistemi ile tüm hava koşullarına ve dış etkenlere karşı yüksek direnç sağlayan uzun ömürlü yalıtım çözümlerini müşterilerine sunar. Yalteks Shingle çatı kaplaması, yapıların estetik bir görüntüye ve iyi yalıtıma kavuşmasını sağlar. Yalteks YalZER, YalKOT, YalSÜR, YalDERZ, YalMAST, gibi ürünleriyle de yalıtım işlerini kolay ve hızlı şekilde çözüyor.
YALİZ YAPI’DAN SAĞLAM EV PROJESİ
İnsanların daha güvende, huzurlu ve sorunsuz yaşamalarını isteyen Yaliz Yapı, ‘Sağlam Ev’ projesiyle geleceğin yapı modelini insanlara sunuyor. Sağlam ev, çelik konstrüksiyon uygulamasıyla istenilen ölçülerde iç ve dış dekorasyonu Yaliz Yapı tarafından tasarlanarak tamamlanıp müşteriye anahtar teslimi ev şeklinde sunulan bir hizmettir. Çelik gövdesi ile deprem gibi doğal afetlere karşı güvenli bir yapıda olan Sağlam Ev dış dekorasyonu ile büyüleyici, iç dekorasyonu ile fonksiyonel ve konforu bütünleştiren bir yapıda tasarlanmıştır. Yalıtımı Yaliz Yapı izolasyon sistemleri güvencesinde yapılan kusursuz yalıtıma sahip olan bu yapı, şık dizayn ile sağlamlığın birleştirildiği, iç ve dış dekorasyonuyla seçkin insanları cezbeden bir yapıdır. Sağlam Ev aile sıcaklığından doğan mutluluğu güvenli olarak geleceğe taşır.



#YALITIM- İNŞAAT #İZOLASYON-KREMİT #BOYA-BORYALİZ #ASMATAVAN-SIVA #TAŞYÜNÜ-CAMYÜNÜ


Benzer Firmalar