Ayala Tour


m.fevzi çakmak cad. sekerbank karşısı halk bank yanı no.6 kat.1

Telefon1: 0464 214 22 00

Telefon2: 0464 217 96 29

Fax: 0464 214 87 95

Web: www.ayalatour.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

Ayala TOUR İnt. Oto kiralama da önemli bir yere sahiptir. Organize ettiğimiz jeep safari programlarında kullandığımız 4x4 suziki vitara 5 kapı araçların yanında,Fiat,Renault,wolswagen,Mercedes araçlarıda kiralıyoruz.
Araçlarımız tam kaskoludur.3. şahıslarda (third party)tazminat ödemektedir.herhangi bir kaza halinde,tek yapacağınız işlem, kaza raporu alıp.alkol muayenesinden geçip biz aramak.bundan sonrası için herhangi bir işleminiz,ceza ödemeniz,ekstra ödemeniz olmayacaktır.Ayala Tour İnt.araçlarını periyodik bakımlardan geçirmekte,lastik ve diğer eskiyen kısımları sürekli olarak yenilemektedir.araçla ilgili herhangi bir sorunla karşılaştığınızda Ayala Tour İnt size bir başka aracı en kısa sürede ulaştırır ve siz sorusuz bir şekilde gezinize devam edersiniz.
Ayrıca şoförlü olarak Ford.Mercedes.minibüs.midibüs kiralıyoruz.araçlarımız klimalıdır.şoförlerimiz dikkatli ve deneyimlidir.
Otomobilinizi Ayala Tour. İnt. den kiraladığınız zaman, size her türlü enformasyon desteğini, bölge haritalarını sunuyoruz. Ayrıca arzu etmeniz halinde gezi planınızı birlikte yapıp, konaklayacağınız yerlerde otel rezervasyonlarınızı yapıyoruz


Ürün ve Hizmetler

oto kiralama, kiralık arac, tur hizmetleri, rehberlik hizmetleri, transfer hizmetleri, ucak bileti, rize oto kiralama, rizede oto kiralama, trabzon havaalanı oto kiralama, şöförlü kiralık araç,

#oto kiralama #kiralık arac #rize turu #rizeoto kiralama #rizedeoto kiralama


Benzer Firmalar