Anasayfa » Boru sanayi » İnşaat sanayi » İSTANBUL Boru sanayi » Burak Boru ve Demir Mamülleri Sanayi ve Tic. Ltd. Şt.

Burak Boru ve Demir Mamülleri Sanayi ve Tic. Ltd. Şt.


Tuzla Mermerciler O.S.B. Mermerciler Cad. No:59 Tuzla

Telefon1: 021658158181

Telefon2:

Fax: 02165930409

Web: www.burakboru.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1983
Çalışan Sayısı:40 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1983 yılında boru üzerine bir ithalatcı firma olarak faaliyete giren Burak Boru, kalitesine-üretimine baştan sona dikkat ederek ve stoğunu geniş tutarak, yurtdışından ithal ettiği Dikişşiz Çelik Çekme Borularını, Boru ithalatında, Türkiye` de önder bir durumda, Türkiye pazarına, toptan ve perakande satışa sunmaktadır..

Çabalarımız, bu sektöre, Kalite-Markayı sunmak, ve hakkımızda, siz müşterilerimize, ticari olarak daima iyi bir iz bırakabilmektir.. Saygılarımızla..

-------------------------

Her türlü sorun ve önerileriniz için bize mail atabilir veya telefonla ulaşabilir, Sitemizden Boruların Teknik bilgilerini Print edebilir Yada Dosya olarak indirebilir Adresinizi bildirdiğinizde, Borularımızın Teknik Bilgilerini içeren Kotolog talep edebilirsiniz..


Ürün ve Hizmetler

Dikişsiz Çelik Çekme Boru, kalitesine-üretimine baştan sona dikkat ederek ve stoğunu geniş tutarak, yurtdışından ithal ettiği Dikişşiz Çelik Çekme Borularını, Boru ithalatında, Türkiye` de önder bir durumda, Türkiye pazarına, toptan ve perakande satışa sunmaktadır.. ( Dikişsiz Çelik Çekme Boru)

#Dikişsiz Çelik #Çelik Boru #Demir Çelik #Çelik Çekme #Boru Sanayi


Benzer Firmalar