İTİMAT HARMAN TUĞLA


Çevre yolu üzeri Bıyıkoğlu Kiremit Fab. Yanı

Telefon1: 03642242719

Telefon2: 03642240619

Fax: 03642240619

Web: www.itimatharmantugla.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Osmanlı döneminde üretimi var olan o zamanki adıyla takoz tuğla ya da lime olarak bilinen harman tuğlasının üretimi yapılmaktadır.
Kurulduğumuz günden bu yana dek üretim durmaksızın devam etmekte ve harman tuğlası hiçbir makineleşme olmadan el emeğiyle imal edilmektedir. Ayrıca istenilen boyutlarda harman tuğlası üretimi yapılmaktadır.
Harman tuğlamız yer altı kablolarında, şömine yapımında, ekmek fırını yapımında, hoffman tuğla fırını yapımında, bahçe düzenlemelerinde, özel mekanların dekorasyonu ve tarihi yerlerin restore edilmesinde kullanılmakta olup, dayanıklı ve ısıya direnci oldukça fazladır. Tuğlamız yaklaşık olarak 900 derecede pişmektedir.
Dekorasyon ve restorasyon tuğlaları imal ederken müşterilerimizin memnun kalması için daha çok özen gösteriyor, müşterilerimizin isteğine göre paletli ya da döküm olarak sunuyoruz.
Harman tuğla üretimi alanında etkin yenilikçi çözümler üreterek, sunduğumuz ürün kalitesi ile müşterilerimizin beklentilerinin üzerinde ürün ve hizmet sunmak ilkemizdir. Saygılarımızla.


Ürün ve Hizmetler

HARMAN TUĞLALARIMIZ YER ALTI KABLOLARINDA, ŞÖMİNE YAPIMINDA, TUĞLA FAB. YAPIMINDA, EKMEK FIRINI YAPIMINDA KULLANILMAKTADIR. AYRICA ÖZEL MEKANLARIN DEKORASYONUNDA DA KULLANILMAKTADIR.TUĞLAMIZ 900dereceye KADAR DAYANMAKTADIR. DEKOR TUĞLALARIMIZ İSE MÜŞTERİLERİMİZİN MENUN KALMASI İÇİN DAHA ÇOK ÖZENLE İMAL EDİLMEKTEDİR.vERİLENB HERHANGİ BİR EBATTA DEKOR VE RESTORE TUĞLASI İMAL EDEBİLMEKTEYİZ

#İtimat tuğla #harman tuğla #dekor tuğla #ekmek fırını #osmanlı tuğlası


Benzer Firmalar