fuarline


Cumhuriyet Bulvarı No:317/3 Alp Apt. Alsancak/İZMİR İstanbul Ofis : Aydınlı Yolu Caddesi No:16 Pendik/İSTANBUL

Telefon1: 2324225577

Telefon2:

Fax: 2324652122

Web: www.fuarline.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

fuar standı özel tasarım standlar kiralık stand satılık stand izmirde stand
İhtisas Fuarcılığında farklı bir vizyona sahip Fuarline, TAM FUAR ÇÖZÜMLERİ adı altında, Fuara katılan Firmalara ve katılım hedeflerine yönelik özel konseptler oluşturup, deneyimli Fuar ekibi ile profesyonel çözümler sunar.
Fuarline özel tasarım stand dekorasyonlarının yanısıra octanorm alüminyum konstrüksiyonla kurulan demonte sistemle farklı alternatifler üretir.
Türkiye`nin farklı illerinden fuara katılan Firmalara


Ürün ve Hizmetler


stand ürünleri
İhtisas Fuarcılığında farklı bir vizyona sahip Fuarline, TAM FUAR ÇÖZÜMLERİ adı altında, Fuara katılan Firmalara ve katılım hedeflerine yönelik özel konseptler oluşturup, deneyimli Fuar ekibi ile profesyonel çözümler sunar. Fuarline özel tasarım stand dekorasyonlarının yanısıra octanorm alüminyum konstrüksiyonla kurulan demonte sistemle farklı alternatifler üretir. Türkiye`nin farklı illerinden fuara katılan Firmalara "KUSURSUZ STAND HİZMETİ" hedefi ile çalışır.
İhtisas Fuarcılığında farklı bir vizyona sahip Fuarline, TAM FUAR ÇÖZÜMLERİ adı altında, Fuara katılan Firmalara ve katılım hedeflerine yönelik özel konseptler oluşturup, deneyimli Fuar ekibi ile profesyonel çözümler sunar.Fuarline özel tasarım stand dekorasyonlarının yanısıra octanorm alüminyum konstrüksiyonla kurulan demonte sistemle farklı alternatifler üretir.Türkiye`nin farklı illerinden fuara katılan Firmalara

#fuar standı #özel stand #fuar hizmetleri #izmir fuar #tüyap fuar


Benzer Firmalar