Anasayfa » Oteller » Turizm » KAYSERİ Oteller » Alvis Turizm Seyehat Acentesi

Alvis Turizm Seyehat Acentesi


Sivas Cad. 50.Yıl Apt Altı No:95 KAYSERİ

Telefon1: 0(352) 235 60 34

Telefon2:

Fax: (0 352) 235 61 37

Web: www.erciyesotel.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ALViS TURİZM SEYAHAT ACENTESİ olarak KAYSERİ merkezli faaliyet göstermekteyiz. Ana destinasyonlarımız olan ; Yurt İçi Turlar, Yurt Dışı Turlar, Yurt İçi ve Yurt Dışı Otel Rezervasyonları, Uçak Biletleri , Bayii Toplantıları, Rent a car ve VIP Transfer hizmetlerini müşterilerimize sunmaktayız.

Her geçen gün sunduğumuz hizmetleri geliştirmemiz ve yenilikleri takip etmemiz ayrıca mutlak müşteri memnuniyeti odaklı çalışma sistemimiz sayesinde acentemiz müşteri portföyü sürekli artmaktadır.

Hizmet kalitemizden ödün vermeden sürdürdüğümüz yurt içi ve yurt dışı çalışmalarımıza önümüzdeki süreçte incoming faaliyetini de eklemek amacıyla çalışmalarımız ve hazırlıklarımız devam etmektedir.

Yenilikçi ve dinamik kadromuz , bilgi ve bilişim sektörüne verdiğimiz önem, turizm sektörünün ülkemiz için ne kadar önemli olduğu bilinci ile ALViS TOUR çalışma grubu olarak ülkemizde turizm sektöründe öncülük eden acentelerden birisi olmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

ALViS TOUR


Ürün ve Hizmetler

kapadokya otel, erciyes otel, kayseri otel, kayseri oteller, otel rehberi, otel kayseri, oteller kayseri, rehber kayseri, otel rehberi kayseri, kayseri konaklama, otel rezervasyon, online otel rezervasyonu, hotel, uçak bileti, konaklama kayseri tatil kayseri, kayseri tatil, oto kiralama kayseri, araç kiralama kayseri, kayseri oto kiralama, kayseri araç kiralama, rent a car kayseri, kayseri rent a car

# # # # #


Benzer Firmalar