Pasta Karamela


Doğa Evleri B23 Zekeriyaköy_Sarıyer

Telefon1: 212 201 52 81

Telefon2:

Fax: 212 201 52 81

Web: www.pastakaramela.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sarıyer/Zekeriyaköy’de kurulan Pasta Karamela; butik pasta, çikolata, dekorlu kurabiye siparişlerinin kabul edildiği küçük bir imalathane


Ürün ve Hizmetler

Kullanılan hiçbir ürün katkı malzemesi içermiyor. Ürünlerde pastacılıkta sıklıkla kullanılan endüstriyel yağların aksine sadece tereyağı kullanılıyor. Katkı maddesi ve hazır karışım kesinlikle kullanılmıyor. Her şey sipariş üzerine taze olarak hazırlanıyor.


Pastalar

• “Pasta Karamela” ; nişan, düğün, doğum günü, yılbaşı vb. özel günleriniz, kutlamalarınız için butik pasta tasarlıyor. Pastalar; sabah kahvaltısında yediğimiz doğal yumurta, halis tereyağ, birinci sınıf çikolata, kısaca her şeyin en iyisi kullanılarak hazırlanıyor.

Pastaların içinde tercihe bağlı olarak bitter çikolatalı, beyaz çikolatalı, vanilyalı, portakallı, limonlu kek kullanılıyor. Pasta ara kreması, endüstriyel olmayan ürünler (örneğin kendi kahvaltımızda yediğimiz yumurta) ile en iyi çikolata kullanılarak hazırlanıyor. Pasta imalathanelerinin büyük çoğunluğunca kullanılan şantili yağlı krema kullanılmıyor. Tercihe bağlı olarak ara kreması olarak; vanilya, limon, cikolata, beyaz çikolata , portakal ile aromalandırılmış krem patiseri ( pastacı kreması) ya da buttercream (yağ kreması) kullanılıyor. Pastanın üzeri icine kullanılan malzemenin tad uyumuna bağlı olarak bitter ya da beyaz çikolata ile sıvanıyor (glaze ediliyor).

Pastanın üzeri , seker hamuru denilen, yenebilen ve aynı zamanda dekoratif bir malzeme ile kaplanıyor. Bu hamur aynı zamanda renklendirilebiliyor ve uç boyutlu figür çalışması yapılabilmesine olanak sağlıyor. Bu hamur pastayı, pasta imalathanelerinkinden farklı, estetik kılıyor, pastanın göze daha hoş görünmesini sağlıyor.

Hayal ettiğiniz bir pastanın; şeklini, rengini, nasıl bir etki yaratmasını istediğinizi iletmeniz halinde yalnız size özel pasta da tasarlanabiliyor.

Şeker hamuru ile dekorlanan butik pastaların yanı sıra dünya mutfaklarından farklı pastalar da Pasta Karamela’nın ürün çeşitleri arasında yer alıyor.

Kurabiyeler

Dekorlu olarak hazırlanan kurabiyeler, yalnız göze değil damak tadına da hitap ediyor. Kurabiyeler; içinde ceviz de bulunan çok özel bir tarifle hazırlanıyor ve üzerleri renkli şeker ile dekorlanıyor. Kurabiyeler tercihe bağlı olarak, çikolatalı, portakalli, hindistan cevizli, limonlu, vanilyalı, zencefilli, tarçınlı olarak da hazırlanabiliyor.

Çikolatalar

Çikolataların tümü el yapımı ve yapımında birinci sınıf üretim olan Belcolade ve Callebaut marka Belçika çikolataları kullanılıyor. Tamamen doğal ürünler ile hazırlanan çikolatalarda margarin değil kakao yağı kullanılıyor.











# # # # #


Benzer Firmalar