Anasayfa » Tekstil ve Yan Sanayi » BURSA Tekstil ve Yan Sanayi » SETA NAKIŞ ÇEYİZ VE PROMOSYON ÜRÜNLERİ

SETA NAKIŞ ÇEYİZ VE PROMOSYON ÜRÜNLERİ


Şeyh Müftü mah. Kuyumcu sk. No: 1/1 Mustafakemalpaşa BURSA

Telefon1: 02246121003

Telefon2: 05382026668

Fax: 02246121003

Web: www.setaceyiz.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Nakış , çeyiz ve promosyon sektöründe hizmet vermekte olan firmamız, üretimde kalite ve uygun fiyat politikası ile müşteri yelpazesini her geçen gün arttırarak , hızla büyümektedir.Teknolojinin tüm yeniliklerini nakış ,çeyiz ve promosyon sektörüne taşıyarak nakışta ayrıca bsn tekniği uygulayan öncü kuruluşlardan biridir. BNS tekniği ile film kaplanmış arma ve desenler , uygulanacağı yeri deforme etmeden istenilen ürüne sıcak pres yardımıyla yapıştırılır.. ve hiçbir şekilde zarar görmez. Firmamız yenilikçi, dinamik, tecrübeli ve uzman kadrosuyla sizlere gereken hizmeti özenle sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Genel Armalar, firma logoları, kurumsal armalar, resmi armalar, güvenlik armaları, okul armaları, İş elbiseleri nakışlari, önlük nakışları aplike çeşitleri, panolar, otel-hastane-fabrika ve benzeri firmalar için kullanım yada promosyon amaçlı nakış uygulanmış çeşitli ürünler, ayrıca mutfak takımı pike, karyola takımı, çocuk pikesi bohça, peçete nakışları ile kişiye özel ürünlerin çalışmaları.

#firma logoları, kurumsal armalar,resmi armalar #İş elbiseleri nakışlari,önlük nakışları aplike çeş #otel-hastane-fabrika ve benzeri firmalar için kull #mutfak takımı pike,karyola takımı, çocuk pikesi bo #kişiye özel ürünlerin çalışmaları


Benzer Firmalar