Anasayfa » Mefruşat » Mobilya ve Dekorasyon » İSTANBUL Mefruşat » 3EL PERDE SİSTEMLERİ SAN.

3EL PERDE SİSTEMLERİ SAN.


Talatpaşa Mah.Aslangazi cd.No:56/B okmeydabı

Telefon1: 212 210 15 87

Telefon2: 212 220 90 40

Fax: 212 220 90 50

Web: www.3elperde.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Firmamız 2004 yılında faaliyetine başlamıştır ancak 15 yılı aşkın bir süredir sektörün içinde yer alan deneyimli bir ekipten oluşmaktadır.
Bünyesinde stor perde, dikey perde, jaluzi perde, ahşap perde, katlamalı perde, sun screen perde, ip perde,motorlu perde,zebra perde,japon perde, ve projeksiyon perdesi gibi bir çok mekanizmalı perde sistemlerinin üretimini yapmaktadır.Hedefimiz; kaliteden ödün vermeyen anlayışımız,değişmeyen prensiplerimiz ve uzman kadromuz ile en iyi hizmet ve ürünleri sağlayarak uzun dönemli ve güvenilir bir perdeciniz olmaktır.
Müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda, onların hayallerini gerçeğe dönüştüren, güler yüzü, kaliteli hizmeti ve ürünü, dürüst çalışmayı, uygun fiyatı prensip edinmiş firmamız; tecrübesiyle perde sektörüne hizmet veren bir firmadır.Müşteriye kaliteli perde sunmak ve müşteri memnuniyetini kazanmak kuruluşumuzun yıllardır sürdürdüğü temel bir politika olmuştur.



Ürün ve Hizmetler

stor perde, dikey perde, jaluzi perde, ahşap perde, katlamalı perde, sun screen perde, ip perde, motorlu perde, sahne perdesi, hastane yatak ayrımı, plise perde, zebra perde ve projeksiyon perdesi gibi bir çok mekanizmalı perde sistemlerinin üretimi

#perde perdeci motorlu perde #stor perde projeksiyon perdesi #dikey perde #jaluzi katlamalı #sun screen


Benzer Firmalar