Anasayfa » Kapı imalat ve satışı » Mobilya ve Dekorasyon » ANKARA Kapı imalat ve satışı » EKOL OTOMASYON SİSTEMLERİ DIŞ TİCARET A.Ş.

EKOL OTOMASYON SİSTEMLERİ DIŞ TİCARET A.Ş.


İvedik Organize Sanayi Bölgesi

Telefon1: +90 312 395 96 93 pbx

Telefon2:

Fax: +90 312 395 96 94

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

EKOL OTOMASYON , Esdor kapı sistemleriyle otomatik kapıya farklı bir boyut getirerek paket ürün halinde uygulamacının kolaylığına sunmaktadır. Kalite anlayışı ve teknik desteğiyle uygulamacıları mutlaka, en iyiyi, kolaylıkla başarmaya yönlendirmektedir. Evrensel çözümler geliştirerek üretim yapan Ekol, bayilerinin arkasında, müşterilerinin yanındadır.

Müşterilerinin beklentilerini ve uygulamacılara imalat ve montaj zorluğu yaratan bütün faktörleri dikkate alan Ekol, tüm kaynaklarını bu yönde harekete geçirerek teknik eğitim, ürün geliştirme, proses iyileştirme konularına ağırlık veren bir kuruluştur.

Ayrıca KONE Deursystemen BV`nin Türkiye`deki iş ortağıdır. Waldoor otomatik akıllı kapıların (yana kayar, doksan derece açılır, teleskopik, oval ve hermetik) Türkiye, Türk Devletleri ve Ortadoğu ülkelerinde satış, imalat, montaj ve servis organizasyonunu yapmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

otomatik kapılar
otomatik hermetik kapılar
otomatik yana kayar kapı
Kone otomatik kapı
esdor otomatik kapı

#otomatik kapı #fotoselli kapı #dairesel kapı #sürme kapı #menteşeli kapı


Benzer Firmalar