Anasayfa » Gıda sanayi » Gıda Sanayii » İSTANBUL Gıda sanayi » Artat Gıda San. Ltd. Şti.

Artat Gıda San. Ltd. Şti.


2607 sk. No:12 Sultançiftliği/ İSTANBUL

Telefon1: (0212) 619 11 34

Telefon2: 619 11 48

Fax: (0212) 619 11 32

Web: www.artatgida.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1985
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Helva sektöründe kaliteli ürün ve hizmeti bir arada sunmak üzere ilk olarak Amasya` da 1963 yılında Ali TOTO ve Osman PEHLİVAN tarafından helva üretimine başladılar. 1972 yılında üretimlerine İstanbul`da devam ettiler. Gelişen pazar şartlarına, uluslararası kalite ve organizasyon standartlarına uygun olarak kendini yenilemiş ve bugünkü 640 metrekare kapalı alanda kurulmuş olan fabrikasına taşınmıştır.
Firmamız hijyen ve kaliteden ödün vermeden insan sağlığına ve Gıda Maddeleri Tüzüğüne uygun şartlarda üretimini gerçekleştirmektedir.

İnsan sağlığını tehdit eden gıda maddeleri olmaksızın, ürünlerin besin değerleri ve yüksek kalite standartları dikkate alınarak yapılan üretimimizde istikrarlı hizmet anlayışımızı ve yükselen üretim grafiğimizi kuruluşumuzdan bugüne sürdürmekteyiz.

Türkiye genelinde geleneksel Türk Mutfağının tatlarını birçok bölgeye ulaştıran firmamız, yurt dışına çalışmalarını etkin bir şekilde sürdürmektedir.

Amacımız; lezzetli ürünler üretmenin yanısıra, rekabete yön veren iç ve dış piyasadaki tüketicilerimizin taleplerini karşılayarak kaliteli ürünler üretmektir.


Ürün ve Hizmetler

Ürünlerimiz:helva, reçel, tahin pekmez, susam

#tahin #pekmez #reçel #helva #susam


Benzer Firmalar