ADEM Endüksiyon ile Isıtma Sistemleri


İkitelli Organize Sanayi Sitesi, İpkas Sanayi Sitesi, B1 Blok No:25-26

Telefon1: 2125439859

Telefon2:

Fax: 2125490543

Web: www.ademch.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1982
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ADEM Endüksiyon Sistemleri Ltd. Şti. 1982 yılında makina ve bilgisayarlı kontrol sistemleri üretmek üzere kurulmuştur. AR-GE ve imalat çalışmalarına halen devam etmektedir.

ADEM, 1984 yılında Türkiye’de ilk defa bilgisayar kontrollü EDM makinasını 16-bitlik mikroişlemci ile oluşturarak imalatlarına başlamıştır.

ADEM, 1998 yılından sonra endüksiyon sistemleri üzerine ARGE çalışmalarına başlamış, metallerin yüksek frekanslı manyetik alanda ısıtılması, tavlanması veya eritilmesi konusunda önemli deneyimlere sahip olmuştur.

ADEM, endüksiyonla ısıtma sistemlerininin üretimi ve tasarımını %100 yerli olarak kendi bünyesinde gerçekleştiren ilk Türk firmasıdır.

ADEM, otomotiv ve sanayi mamulleri, mutfak gereçleri ve makine yedek parça imalatı sektörlerine destek vermektedir.

26. yılını geride bırakan ADEM, üretim, satış ve satış sonrası servis hizmetlerinde yüksek kaliteyi daima ilke edinmiş ve daha kaliteli ürünleri yakalayabilmek için aralıksız olarak ARGE çalışmalarını sürdürmektedir.

10 KVA ile 1MVA arası güçlerde, 0.5 KHz ile 75 KHz frekans aralığında çalışan Endüksiyonla Isıtma Ekipmanları, üreticilerin ihtiyaç duydukları mekanik otomasyon sistemleri ve endüksiyon bobinleri ADEM Endüksiyon Sistemleri bünyesinde üretilmektedir.

ADEM Endüksiyon sistemleri Türk imalat sanayisinin hizmetinde olmaktan büyük gurur duymaktadır


Ürün ve Hizmetler

Jeneratörler
Her çeşit endüksiyon ısıtma uygulamaları için gerekli alt yapıyı kolaylıkla sağlayabilen, çıkış gücü 25kw`tan 500kw`a kadar olan IGBT`li ADI serisi ve Tristör`lü ADT serisi endüksiyon jeneratörleri, en zor şartlarda dahi imalat sektörünün gereksinim duyduğu esnekliği ve güvenirliliği rahatlıkla karşılayabilir. Adem Endüksiyon Sistemleri tarafından geliştirilen ADI ve ADT serisi endüksiyon jeneratörleri uzun araştırmalar sonucunda geliştirilmiş ve test aşamalarını başarı ile geçmiştir.

Endüksiyon Tarama Tezgahları ve
Endüksiyon Dişli Sertleştirme Tezgahları

Adem Endüksiyon Sistemleri sertleştirme uygulamaları için özel mekanik sistem tasarım ve üretimini de kendi bünyesinde gerçekleştirmektedir. Eğer anahtar teslimi sertleştirme tezgahlarına ihtiyacınız varsa, ADS serisi endüksiyon sulama tezgahlarımız, sizin için fiyat/performans açısından iyi bir çözüm olacaktır.


#Endüksiyon #Isıl İşlem #Sertleştirme #Jeneratör #Tavlama


Benzer Firmalar