Anasayfa » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Metal ve Yan Sanayi » Nilsan Makina Sanayi Tic. ve Ltd. Şti.

Nilsan Makina Sanayi Tic. ve Ltd. Şti.


OSB. Demirciler Sit. C4 blok No:231 İkitelli-İst

Telefon1: 0212 549 23 51

Telefon2: 0212 549 21 98

Fax: 0212 671 38 10

Web: nilsanmakina.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı: 1996
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1996 yılında kurulmuş olan NİLSAN MAKİNA SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. ilk yıllarında forklift servis ve bakımında faaliyet göstermekteydi.
İlerleyen yıllarda, forklift yedek parça imalatına ağırlık vermiştir. İmalatla ilgili makina parkında, cnc ve universal torna, freze gibi tezgahlar bulunmaktadır.
Tüm marka ve modelde forkliftlerin yedek parçasının üretimi yapılmaktadır. Ayrıca çeşitli markalarda 2.el forklift alım-satımı yapılmaktadır.

2005 yılı itibari ile ÇUKUROVA marka forkliftin bayiisi olan firmamız sıfır forklift satışında da Türkiye lideri ÇUKUROVA İTH. İHR. TAŞ . ile anlaşmaya imza atmıştır.

Sri Lanka menşeili Solideal marka forklift lastiklerininde pazarlaması yapılmaktadır. Firmaların ve kişisel ihtiyaçlarının temini ve çözümünde en kısa sürede yardıma hazır olan, teknik desteğini mal ve hizmet sonrasında da devam ettiren firmamız forklift piyasasında aranılan firmaların başında yer almaktadır.

Şirket bünyesinde, mühendis ve teknik elemanlar bulunmaktadır. Deneyimli ve eğitimli personeliyle sorunların birinci elden çözümü sağlanmaktadır. Firma, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Demirciler Sitesinde faaliyet göstermektedir.


Ürün ve Hizmetler

Forklift Alım ve Satım forklift lastikleri, yedek parça çeşitleri, çeşitli traspaletler, istif araçları, imalat, servis bakım ve onarım.

#Forklift #Transpalet #Lastik #İstif Araçları #İmalat


Benzer Firmalar