ZinSan Zincir


Cumhuriyet Mah. Sanayi Sitesi E Blok No:3 Beydağ

Telefon1: ++90 (0) 232 592 67 63

Telefon2:

Fax: ++90 (0) 232 592 79 02

Web: www.zinsanzincir.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1985
Çalışan Sayısı:60 (Yönetici:5 | Memur:0 | İşçi:55
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Bulgaristan, Makedonya, Rusya, Ukrayna, Ermenistan, Gürcistan, Azerbeycan, Mısır, Suriye, Ürdün, Romanya, Sırbistan, Moldovya, Almanya ve İngiltere

ZinSan Zincir 1985 yılında zincir fabrikası olarak kuruldu. Zincirler o tarihlerde zirai amaçlı olmak üzere, özellikle büyük baş hayvanlar için geliştiriliyordu (besi zincirleri; inek zinciri, dana zinciri, öküz çift zinciri, boğa zinciri, keçi zinciri, köpek zinciri ve traktör kaldırma/çeki zincirleri).

Zaman içerisinde metalden mamul çeşitli ürünler ve özel mal çeşidi ilâve edildi: Çeşitli zincirli halkalar, O-Halka, D-Halka, Fırdöndü, kilit, üçgen, kanca, sustalı kanca vs. – bu ürünler Türk piyasasında hızlı bir şekilde yerini almış en kaliteli ürünlerdir.

Bugün ise elektronik bükme ve kaynak makineleri ile zincir üretimi yapılmakta ve kapsamlı bir ürün teslimat programı geliştirilmiştir. 2005 yılında üzerinde çalışmalar yapılan uluslararası ISO 9001:2000 kalite yönetim normu, üretim esası olarak firma içinde sabit bir şekilde oturmuş bulunmaktadır. Ürünlerimiz bu şekilde uluslararası kalite normlarına uygundur.

Firmamızda her yıl 5000 ton kapasite üzerinde zincir ve büyük miktarlarda parça üretilmektedir. Bu ürün yelpazesi birbirleri ile iyi anlaşan profesyonel bir ekip çalışması ve işbirliğini zorunlu kılmaktadır. Şirketimizde bu şekilde sayıları 50’den fazla eleman, çeşitli sahalarda görev yapmaktadır.

ZinSan Zincir firması sadece Türkiye’de ulusal piyasada olmayıp, aynı zamanda uluslararası piyasalarda da çalışan bir aile şirketidir. Ürettiğimiz birinci sınıf ürünler, dünya piyasalarında da yerini almakta, pek çok Asya ve Avrupa ülkelerine ihraç edilmektedir.

ZinSan Zincir 20 yıldan fazla bir süreçte uzmanlık sahasının, kalitenin ve esnekliğin arkasında durmaktadır.

Ürünlerimizin ve müşteri hizmetlerimizin kalitesi konusunda inşallah sizlerinde kanaat getirmesini sağlayabiliriz.

Güzel Ege sahillerinden en içten sevgilerimizle....

ZinSan Zincir


Ürün ve Hizmetler


#Zincir #DIN 5685 #Besi Zinciri #Hayvan Zincirleri #Bükülü Zincir


Benzer Firmalar