Anasayfa » İthalat, ihracat » Muhtelif mal ve hizmetler » İZMİR İthalat, ihracat » TUNCA TLK. LOJİSTİK İNŞ. SAN VE TİÇ LTD. ŞTİ.

TUNCA TLK. LOJİSTİK İNŞ. SAN VE TİÇ LTD. ŞTİ.


1471 SOKAK NO 43 IŞCAN APT KAT 1 DAİRE 1 ALSANCAK

Telefon1: 90-232-464 23 02

Telefon2:

Fax: 90-232-464 19 27

Web: www.tuncatrade.com/VERMUKULIT.htm

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:VAR

FİRMAMIZ DIŞTİCARET DANIŞMANLIĞI VE SANAYİCİLERE MALZEME TEDARİĞİ ALANINDA HİZMET VERMEKTEDİR. ÜRÜNLERİMİZİ KULLANAN FİRMALAR HAKKINDA KESİNLİKLE REFERANS VERİLMEMEKTEDİR.
MÜŞTERİLERİMİZLE ARAMIZDA KESİN BİR GİZLİLİK İLKESİ MEVCUTTUR.
TALEPLERİNİZİ TARAFIMIZA İLETMENİZ SİZE HİZMET ÜRETEBİLMEMİZ İÇİN YETERLİ OLACAKTIR SİZLERİN MEMNUNİYETİ BİZLERİ BAŞKA MÜŞTERİLER ULAŞTIRACAĞI İNANCI İLE ÇALIŞMAKTAYIZ.


Ürün ve Hizmetler


VERMİCULİTE
VERMİKÜLİT, Genleştirilmiş vermikülit, hafif yapı gereçlerinde, binalarda ısı ve ses izolasyonunda, soguk hava depolarının izolasyonunda, dekorasyon işlerinde, dökümhane ve benzeri yüksek ısı ile çalışan yerlerde ateşe dayanıklı sıva ve kaplama malzemeleri üretiminde kullanılır. Ziraatte ise topragın özelliklerini iyileştirici katkı olarak, zirai ilaçlarda ve gübrelerde katkı malzemesi olarak, ev ve ahır hayvanlarına yatak malzemesi olarak kullanılır. ınce taneli genleşmiş vermikülit ayrıca boya
İZALASYON, OTOMOTİV, TARIM, LOJİSTİK, DIŞTİCARET DANIŞMANLIĞI, OUTSOURCING, DIŞ TEDARİK, VERMİCULİTE, ROCKWOOL, KAYA YÜNÜ, ÇELİK YÜNÜ , STEEL WOOL, CARBON BLACK, KARBON SİYAHI, FRICTION MATERIAL, SÜRTÜNME MALZEMELERİ, REÇİNE, DOĞAL VE SENTETİK GRAFİT, ANTIMONY, DOLAMİT, POTASYUM TİTANAT, DİĞER BİR ÇOK MALZEME, BU MALZEMELERİ VEYA SİZİN İSTEDİĞİNİZ MALZEMEYİ KENDİ ADIMIZA DİREKT İTHALATINI YAPIP KAPINIZA KADAR TESLİM ETME İMKANIMIZ VARDIR.

#DIŞTİCARET, MALZEMETEDARİĞİ #VERMİCULİTE, KAYAYÜNÜ #ÇELİKYÜNÜ, REÇİNE #KARBONSİYAHI, SÜRTÜNMETOZU #HAMMADDE


Benzer Firmalar