Anasayfa » Kimya sanayi ve kimyasal maddeler » Kimya ve Yan Sanayi » BURSA Kimya sanayi ve kimyasal maddeler » Karataş Endüstri Yağları Dağıtım Pazarlama

Karataş Endüstri Yağları Dağıtım Pazarlama


yunusemre mah. karacalar sok. no:21

Telefon1: 0 224 360 27 23

Telefon2:

Fax: 0 224 360 27 23

Web: www.karatasyag.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Karataş Endüstri Yağları Dağıtım ve Pazarlama firması işletmelere ekonomi sağlayan yüksek performanslı Omega Madeni Yağlarının Bursa Bölge Distribütörlüğünü yapmaktadır.Omega madeni yağları tüm endüstriler için üretilmiş uzun ömürlü ısıda %10 amperajda %7-8lere varan tasarruf sağlayan redüktör yağları,yüksek sıcaklık,basınç,toz ve suya dayanıklı gresler,10-12 bin saate kadar servis ömrü sağlayan sentetik kompresör yağları,akü katkıları,uzun ömürlü motor yağları,gıdaya uygun yağlar ve gresler olmak üzere 80 e yakın ürün çeşidine sahiptir.

» ÜRÜNLERİ

--------------------------------------------------------------------------------



Ürün ve Hizmetler


REDÜKTÖR YAĞI
OMEGA 690 DİŞLİYİ SARMA ÖZELLİĞİ SAYESİNDE SÜRTÜNMEYİ MİNUMUMA İNDİRİR,MAKİNA EKİPMANLARININ ÖMRÜNÜ UZATIR.MAKİNANIN SICAKLIĞINI DÜŞÜRDÜĞÜ GİBİ ÇEKİLEN AKIMINDA DÜŞMESİNİ SAĞLAR.BU SAYEDE AMPERAJDA %7-8 LERE VARAN TASARRUF SAĞLANIR.AYRICA SIRADAN YAĞLARDAN DAHA UZUN ÖMRE SAHİPTİR.
KOMPRESÖR YAĞI
OMEGA 615 Gıda Sınıfı Sentetik Hava ve Soğutma Kompresör ve Vakum Pompası Yağı. Döner Kanatlı ve döner vidalı kompresörlerde kullanılan basit kompresör yağlarının on katına kadar servis ömrüne sahiptir. Yağ köpürmesine ve vernik oluşumuna son verir. Düşük sıcaklıklarda dahi performansını muhafaza eder. 12000 saate kadar uzatılmış çalışma ömrü ile süper ekonomi sağlar.
YÜKSEK SICAKLIK GRESİ
Universal Erimeyen Gres. Her tür ekipmanla hemen hemen tüm gresle yağlama operasyonlarına uygundur. Yüksek ısı şartlarında dahi yağlayıcılığını kaybetmez ve yağlamaya devam eder. Hareketli parçalarda bile mükemmel metal uyumu sağlar. Özellikle fan rulmanlarında kullanımı tavsiye edilir.
GIDA SINIFI GRES
Gıda Sınıfı Korozyon Önleyici Gres. Süper korozyon dayanıklılığına sahip, aşırı ısıya, suya ve yüklere dayanıklıdır. En son gelişmiş ürünlerden biridir. Yüksek damlama noktası ve yük taşıma kapasitesine sahiptir. Pasa ve korozyona süper dayanıklıdır. Diğer lityum ve alüminyum kompleksli ve poliüre tipli greslerden üstündür. Başka katkıya ihtiyaç göstermez. Gıda işleme tesislerinde, otomotiv endüstrisinde, kağıt tesislerinde, çelik tesislerinde, maden işleme tesislerinde, nükleer tesislerde, açık
AKÜ KATKISI
Akü Yenileyici. Yeni akülerin ömrünü uzatır. Akü plakalarını yeniler ve ağır sulfatlanmayı yok eder. Deşarş olmaya başlayan akülerin daha uzun süre kullanılması için yardımcı olur ve ömrünü uzatır.
-------------------------------------------------------------------------------- Karataş Sanayi ve end. yağları dağıtım ve pazarlama firması mayıs 2007 den beri işletmelere ekonomi sağlayan yüksek performanslı omega madeni yağlarınının bursa bölge distrübütürlüğünü yapmaktadır.Omega madeni yağları tüm endüstriler için üretilmiş uzun ömürlü ısıda %10 amperajda %7-8lere varan tasarruf sağlayan redüktör yağları, yüksek sıcaklık, basınç, toz ve suya dayanıklı gresler, 10-12 bin saate kadar servis ömrü sağlayan sentetik kompresör yağları, akü katkıları, uzun ömürlü motor yağları, gıdaya uygun yağlar ve gresler olmak üzere 80 e yakın ürün çeşidine sahiptir.

#madeni yağ #sıcaklık gresi #kompresör yağı #kesme yağı #bor yağı


Benzer Firmalar