GÜMÜŞ TİCARET


RIHTIM CAD HALİS İŞ HA N IK 2 D 6/7 KADIKÖY İSTANBUL

Telefon1: 0216 345 28 00

Telefon2: 0216 345 28 01

Fax: 0216 338 68 33

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1973
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:2 | Memur:16 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Gümrükleme firmamız 73’ yılından itibaren bilfiil gümrük camiasının içinde bulunan A Karneli Gümrük Müşaviri Mustafa Sabri GÜMÜŞ tarafından GÜMÜŞ TİCARET unvanı kurulmuş bir şirketdir.
Yenilikçi ve dinamik anlayışı ile birincil hedefi Müşteri memnuniyeti olan firmamız kurulduğu günlerde gümrük komisyonculuğu adı altında yürütülen faaliyetlerini, şu an gümrük müşavirliği olarak sürdürmektedir.

FELSEFEMİZ . : GÜMRÜKLEME CİDDİ BİR İŞTİR. “DOĞRU ZAMANDA, DOĞRU YERDE ve DOĞRU GÜMRÜK MÜŞAVİRİ

ŞİRKET PROFİLİ
Bugüne kadar sanayici, yatırımcı, ithalat –hracatçı ve imalatçı firmalar ile büyük işlerin altından kalkmış ve halen de güçlü firmalarla, Müşavir ve müşavir yardımcımız önderliğinde deneyimli personeli ile yoluna başarıyla devam etmektedir.Gümüş Gümrük Müşavirliği.

İthalat, İhracat, gümrük işlemleri, fizibilite çalışmaları ve ön müsaade için gerekli belgelerin alımları ile ilgili iş süreçlerinin takibi, teminat ve taahhütlerin kapatılması, yatırım teşvik belgesi, dahilde işleme izin belgesi, kontrol belgesi vb. işlemlerin alımlarını gerçekleştirmekteyiz.

Tüm gümrüklerdeki işlemleri on-line EDI(Electronic Data Interchange)(Elektronik Veri Değişimi) olarak beyanname tescillerini ofisimizden gerçekleştirmekteyiz.

Tüm İstanbul ve Türkiyenin muhtelif gümrüklerinde kendi deneyimli personeli ile hizmet vermekte olup, firma çalışanları ile GSM aracılığıyla güçlü bir iletişim ağına sahip olan firmamız, çalıştığı firmaları da anında bilgilendirir.

GÜMÜŞ GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ A KARNELİ MÜŞAVİRİMİZ MUSTAFA SABRİ GÜMÜŞ ve YARDIMCI KARNELİ MÜDÜRÜMÜZ ORHAN KAHVECİ ÖNDERLİĞİNDE ve YARDIMCI KARNELİ DİĞER ELEMANLAR İLE STAJYER PERSONELİ ile merkezi İSTANBUL KADIKÖY olmak üzere gümrükleme konusunda İTHALAT, İHRACAT ve her türlü gümrük işlemleri konusunda çağdaş, seri, güvenilir hizmet Vermektedir.

Saygılarımızla,
GÜMÜŞ GÜMRÜK MÜŞAVİLİĞİ
MUSTAFA SABRİ GÜMÜŞ


Ürün ve Hizmetler

İthalat, İhracat,
gümrük işlemleri,
Fizibilite çalışmaları
ön müsaade için gerekli belgelerin alımları
iş süreçlerinin takibi,
teminat ve taahhütlerin kapatılması,
yatırım teşvik belgesi,
dahilde işleme izin belgesi,
kontrol belgesi
İşçi sağlığı iş güvenliği
tarım il müdürlükleri vb. işlemlerin alımlarını gerçekleştirmekteyiz.

#İthalat, İhracat, #Fizibilite çalışmaları #ön müsaade #yatırım teşvik belgesi #teminat ve taahhütlerin kapatılması


Benzer Firmalar