GİZA HALI


2.organize sanayi bölgesi celal dogan bulvari 11 nolu cadde no:7 baspinar/Gaziantep

Telefon1: 03423374410

Telefon2:

Fax: 03423372034

Web: www.gizacarpet.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1978
Çalışan Sayısı:100 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:tüm dünya

1960 yılında havlu, çarşaf ve pike üretimi ile sektörde faaliyete başlayan BÜKÜCÜ TEKSİL SANAYİ VE LİMİTED ŞİRKETİ, 1978 yılında halı üretimine yönelerek ürettiği GİZA HALILARI ile günümüze kadar gelmiştir.

12.000 m2 modern inşa edilmiş kapalı alan üzerine kurulmuş olan işletme binamız temel olarak 2 Depo, 1 Üretim Sahası, 1 Konfeksiyon Sahası ve 1 adet İdari Binadan oluşmakta olup; yapılan yatırımlarla üretim alanı artırma çalışmalarımız devam etmektedir.

Yıllık 2.500.000 m2 farklı kalitelerde ve ebatlarda halı üretimi kapasitesine sahip olan Şirketimiz, şu an çok sayıda farklı kalite ve geniş desen yelpazesi ile hizmet vermektedir.

Ürünlerimizin 99 %’ u uluslararası marketlere ihraç edilmektedir. Bu ülkeler arasında USA, Avrupa, Türk Cumhuriyetleri ve bazı Arap Ülkeleri yer almaktadır.

2003 şubat ayından itibaren Gaziantep Halı Sektöründe bir ilk olarak ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi sertifikası ile GİZA HALILARI’ nın üretim faaliyetini sürdürmekteyiz.
Ürünlerimiz arasında Shaggy halılar , yün karşımlı halılar , Akrilik halılar , polypropylene , polyester halılar , Heatset halılar , parça halılar , Duvardan duvara halılar , Firuze halılar, derili halılar mevcuttur.

Müşteri memnuniyeti her zaman şirketimizin ilk hedefi olmuş ve bu doğrultuda sürekli olarak müşteri memnuniyetini ve ürün kalitemizi korumaya ve geliştirmeye çalışmaktayız.

Siz müşterilerimize en iyiyi sunma hedefini taşıyan işletmemiz gelecekte de günün teknolojik ve diğer gelişmelerini bünyesinde bulundurarak sizlere en mükemmeli sunmaya devam edecektir.

www.gizacarpet.com


Ürün ve Hizmetler


shaggy halı
Shaggy halılar genel görünümüne göre tabir olunursa uzun ve kalın tüylü post görünümlü halılar olarak tabir edebiliriz. Shaggy halılar genellikle 5 cm , 4 cm ve 3 cm uzunluğunda hav (tüy) yüksekliğinde olmaktadır. İpleri kalın ve tercihe göre bükümlü , düz cinsleri olmaktadır. Kullanılan iplikte ipliğin yumuşak olmasına , halıya dokunuşta rahat bir temas sağlamasına dikkat edilmektedir. Shaggy halılar ilk bakışta post görünümünü andırmakla beraber isteğe göre her türlü ebatları yapılabilmek
We have been producing carpets in many different kind, size and types as HEAT SET, ACRYLIC, FRIESE, HAND CAVERNING and SISAL by the latest technology.
We have a new concept product in the highest quality. This product is manufactured by double ply twisted friezes CUT/FLAT and branded as DAISY.

#carpet #halı #rug #shaggy #carpet manufacturer


Benzer Firmalar