KORTAŞ KORUMA VE ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş.


İZMİR 1 CADDESİ NO:24/14 KIZILAY-ÇANKAYA/ANKARA

Telefon1: 312 418 04 10

Telefon2:

Fax: 312 418 0423

Web: www.korumaturk.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:470 (Yönetici:8 | Memur:8 | İşçi:470
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

KORTAŞ’ın tanımı :



Özel güvenlik sektöründe en üstün ve kaliteli hizmeti sunmak, vazgeçilmez değerleri doğrultusunda etkili bir güvenlik sağlamak amacı ile kurulan bir anonim şirkettir.



KORTAŞ’ın amacı



Sektöründe lider ve örnek bir kuruluş olmak, olması muhtemel olayların öncesinde alacağı caydırıcılık unsurunu sağlamak, çalıştığı gerçek ve tüzel kişilere çağın gerektirdiği en üstün güvenlik hizmetlerini, alt yapı ve donanımlarını sağlamaktır.



KORTAŞ’ın ilkeleri:



Dürüstlük: Kortaş’ın vazgeçilmez ve en önde gelen ilkesi dürüstlüktür. Böylelikle Kortaş ile kişi kurum ve kuruluşların güvenliği en üst düzeyde sağlanacaktır.



Dikkat: Profesyonel güvenlik en üst düzeyde dikkati gerektirmektedir. Böylelikle görme, duyma ve değerlendirme sağlanmaktadır. Göz, olanı beyin, olacağı görür. Bir Kortaş güvenlik elemanı dikkati sayesinde meydana gelebilecek olumsuzlukları önleyecektir.



Müşteri Memnuniyeti: Bizimle çalışan gerçek ve tüzwel kişilerin memnuniyeti vazgeçilmez ilkemizdir.



Yardımseverlik:Bir KORTAŞ çalışanı, gerektiğinde kendisi ile doğrudan ilgili olmasa dahi yardım elini uzatacaktır. Kortaş güvenlik kimsesizlerin kimsesi olacak alil ve acizlerin yardımına 24 saat 365 gün esasına göre süresiz olarak koşmayı kendilerine prensip edineceklerdir. Evrensel değerler KORTAŞ güvenlik çalışanları için vazgeçilmez değerler olacaktır.



Disiplin: Güvenlik hizmeti sıkı bir disiplin gerektirmektedir. Kortaş güvenlik elemanları özel’de olsa taşıdığı kıyafetin bir üniforma olduğu bilincinde olup ona uygun hareket etmek zorundadır.



İletişim: Etkili ve kesintisiz bir iletişim, meydana gelebilecek güvenlikle ilgili olaylara süratli müdahale sağlayacaktır. 24 saat esasına göre kurulan bir iletişim ağı devletin güvenlik güçleri ile koordineli bir çalışma sağlayacaktır.




Ürün ve Hizmetler


#ANKARA #ÖZEL GÜVENLİK #GÜVENLİK #KORUMA #KORTAŞ


Benzer Firmalar